Home / ZAUJÍMAVOSTI / Ako si nájsť partnera, s ktorým by vám to vydržalo?

Ako si nájsť partnera, s ktorým by vám to vydržalo?

Počet rozvedených párov z roka na rok stúpa, no napriek tomu máme okolo seba ukážkové páry, ktorým to spolu klape roky. Treba si však uvedomiť, že každý sme iný a nie na každého platí to, čo sa v článkoch o vzťahoch píše.

Základom krásneho a zdravého vzťahu je predovšetkým komunikácia medzi partnerom. Ak to viazne práve tam, nemá zmysel zotrvávať v takomto vzťahu.

Ako si ale nájsť partnera, s ktorým by vám to vydržalo?

Všímajte si predovšetkým povahové vlastnosti

Aj keď výzor určite zohráva dôležitú úlohu, povahové vlastnosti sú dôležitejšie. Pri výbere životného partnera si preto všímajte predovšetkým povahové vlastnosti. Výzor sa rokmi začne meniť, ale povahové vlastnosti zostávajú.

Výzor by nemal byť podstatný pri výbere partnera. Podstatné by mali byť predovšetkým povahové vlastnosti, ktoré sa však neukážu pri prvom stretnutí. Zoznámenie nemusí prebehnúť úplne ideálne. Vnútorne ale vycítite, či sa oplatí dať šancu druhému rande.

Netlačte na pílu

Silou mocou sa vrhať zo vzťahu do vzťahu nemá zmysel. Nielenže si tým pokazíte povesť, ale budete sa cítiť frustrovane z neúspechu. Treba si uvedomiť, že tlačením na pílu nič nevyriešite. Tlačiť niekoho do vzťahu nedopadne dobre, práve naopak, danú osobu si pohneváte.

Nechajte vzťahom voľný priebeh. Väčšinou vtedy, keď nič neočakávame, sa objaví osoba, ktorá bude stáť za to a s ktorou si budeme vedieť predstaviť budúcnosť.

Buďte sami sebou

Ak si chcete nájsť osobu, s ktorou budete chcieť stráviť celý život, nemá zmysel hrať sa na niekoho, kým nie ste. Pretvarovaním si osobu nezískate, práve naopak, odoženiete ju od seba.

Buďte sami sebou a uvidíte, že sa vám v priebehu krátkej doby podarí spoznať niekoho zaujímavého.

Ak vám chýba sebavedomie, spýtajte sa kamarátov alebo kamarátok, ako si zvýšiť sebavedomie pred rande. Poradiť vám môžu len osoby, ktoré majú dlhoročné stabilné vzťahy.

Niekedy si musíme prejsť viacerými nevydareným vzťahmi, aby sme našli spriaznenú dušu.

Ak sa budete držať týchto rád, uvidíte, že nebude trvať dlho a stretnete osobu, s ktorou si budete rozumieť.

INZERCIA. Zdroj foto: TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ako sa obliecť a obuť na jesennú túru

Babie leto je ešte stále ideálnym obdobím na to, aby športovec opustil telocvičňu a venoval sa športovaniu vonku - na čerstvom vzduchu. Krásna jesenná príroda dodáva dobrú náladu a motivuje k lepším výkonom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *