Home / šport / Hokej / Peter Cehlárik dvakrát asistoval pri triumfe Providence, Rybár v AHL nezabránil prehre

Peter Cehlárik dvakrát asistoval pri triumfe Providence, Rybár v AHL nezabránil prehre

PROVIDENCE 14. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejový útočník Peter Cehlárik prispel dvomi asistenciami k triumfu Providence Bruins nad Springfieldom Thunderbirds 5:3 v sobotňajšom stretnutí nižšej zámorskej AHL.

Pre žilinského rodáka to bol 37. a 38. bod v 52. zápase základnej časti AHL. Rezervný tím Bostonu Bruins z NHL si vďaka triumfu nad Thunderbirds zaistil účasť v play-off.

Brankár Grand Rapids Patrik Rybár odchytal iba úvodných 1:48 min duelu s Milwaukee. Slovenský gólman v spomenutom čase inkasoval tri góly a nezneškodnil ani jednu strelu súpera. V bránke hostí ho nahradil Fín Harri Säteri, ktorý dostal dva góly a rezerva Detroitu Red Wings prehrala 0:5.

Naopak, gólman Hartfordu, Adam Húska si pripísal 35 zákrokov a ich úspešnosť mal na úrovni 94,6%. Mladý brankár však nezabránil prehre rezervy New Yorku Rangers s Leigh Valley 2:3 po samostatných nájazdoch. V nich chytil jeden z dvoch pokusov, zatiaľ čo jeho spoluhráči nepremenili ani jeden nájazd.

Viac k témam: AHL, Grand Rapids Griffins, Providence Bruins, Springfield Thunderbirds
Zdroj: Webnoviny.sk – Peter Cehlárik dvakrát asistoval pri triumfe Providence, Rybár v AHL nezabránil prehre © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *