Home / POLITIKA / „Vyhrali sme voľby“! Tvrdí náš „nadstranícky“ prezident

„Vyhrali sme voľby“! Tvrdí náš „nadstranícky“ prezident

Všetci už vieme, že náš „nadstranícky“ prezident zakladá politickú stranu. To, čo najskôr vylúčil, neskôr len naznačoval. No a včera to naplno rozbalil na internete. Úvod príhovoru dosluhujúceho prezidenta bol ohromujúci, keď Kiska povedal: „ Vyhrali sme tieto voľby a musíme vyhrať aj tie parlamentné“. No o pár viet na to povedal, že on je nadstranícky prezident, preto všetko podrobne oznámi aj 17.júna. A to zdôrazňoval aj v rozhovore SME, kde mimo iného povedal, potrebujeme spojiť sily a prevziať moc. Zmenu svojho postoja odôvodnil slovami: „Len blbec by nemenil svoj názor“!Takticky sa vyhýbal otázke čí chce byť premiér.

Mimochodom, takto si takticky vynútil zvedavosť a tým pádom chtivosť po informácii, podľa vzoru titulkov Nového Času a aj jeho úhlavného nepriateľa Fica.

V televízii je každý prvých päť rokov elév. Náš prezident bol na elévskej vlne a teda vo výučbe na politika v inštitúcii, ktorú už občania z Prezidentského paláca premenovali na predchádzajúci jemne upravený názov Pionierska politická škola (akési prerobené VUML) na Hodžovom námestí v Bratislave, kde ho vystrieda 15. júna ďalšia politická elévka. Verím, že budúca prezidentka sa oveľa lepšie a rýchlejšie priučí politike Škoda, že sa Kiska učil zručnosti politika len tri dni v týždni (v televízii je to sedem dní), pretože by včera v príhovore v priebehu troch štyroch viet nepoprel svoje slová. Vyhrali sme voľby a ja ako nadstranícky prezident. O tom, že politicky vyznáva opozíciu a útočí na SMER a SNS a teda nadstranícky nie je, vieme, ale prečo sa snaží všetkým vnucovať jeho slová o nadstraníckosti. Ešte ho učitelia a poradcovia nenaučili, že si nemá pliesť hrušky s jablkami a že melón nie je banán?

Zaujímavé, ako Kiska operuje s výsledkami dôveryhodnosti, ako najdôveryhodnejší politik. Vozí sa teda na vlne eufórií. A nezabudol povedať, že jeho najväčší rival Fico je na samom chvoste dôveryhodnosti až za Kotlebom, takže jeho slová nemôže nikto brať vážne. Nuž, tie dva dni blicovania v týždni z elévskej výučby sa odzrkadľujú, keď to hovorí o svojom súperovi, ktorý ho pomenoval najlenivejším kohútom v politike.Máte pravdu prezident Kiska. Nie ste kohút.Ste stále ešte politik elév. Myslím si, že by Vám ešte päť rokov elévskej politickej školy v Grassalkovičovom paláci veľmi prospelo, keďže ste dva dni v týždni len lietali. Mali by sme o ďalšiu zábavu postarané. Potom by ste o predsedovi stále najsilnejšej politickej strany, ktorá riadi a spravuje Slovensko, kde ste len polonefunkčným prezidentom, takéto niečo nikdy neprecedili ani cez zuby. To môžete tvrdiť až potom, ak Vy a Vaša strana vyhrá parlamentné voľby a porazí SMER, ale to je len Vaša zbožná eufória nie veľmi „objektívnych“ Essetovských prieskumov dôveryhodnosti (ako ste včera povedali v rozhovore pre SME pán Zajac z Essetu je Váš dobrý priateľ a je ochotný vašu novú stranu aj finančne podporiť za istých okolnosti).

Pavel Jacz

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *