Home / SLOVENSKO / Šefčovič trvá na tom, že Čaputovej koncipientská prax nie je v poriadku

Šefčovič trvá na tom, že Čaputovej koncipientská prax nie je v poriadku

BRATISLAVA 23. marca (WebNoviny.sk) – Zuzana Čaputová sa v sobotňajšom dueli na RTVS so svojim súperom v boji o prezidentské kreslo Marošom Šefčovičom vyjadrila aj k obvineniam, že v čase, keď si robila koncipientskú prax mala aj živnosť.

„Vtedy bol možný súbeh advokátskej praxe a živnosti a nebolo treba to vtedy ohlasovať. Nevzťahujme kritéria, ktoré boli prijate neskôr, na prax predtým. Postupovala som v súlade so zákonom,“ uviedla.

Šefčovič trvá na tom, že jej koncipientská prax nie je v poriadku. „Nenašiel som ani jednu interpretáciu, v ktorej je možný súbeh živnosti a koncipientskej praxe,“ povedal Šefčovič.

Čaputová (Progresívne Slovensko) vyhrala prvé kolo volieb prezidenta so ziskom 40,57 percenta platných hlasov. Šefčovič (podpora strany Smer-SD) postúpil do druhého kola so ziskom 18,66 percenta platných hlasov. Druhé kolo volieb hlavy štátu sa uskutoční v sobotu 30. marca.

VIAC O TÉME: PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2019 NA SLOVENSKU

PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2019 NA SLOVENSKU: VÝSLEDKY PREZIDENTSKÝCH VOLIEB

Viac k témam: Prezidentské voľby 2019 na Slovensku
Zdroj: Webnoviny.sk – Šefčovič trvá na tom, že Čaputovej koncipientská prax nie je v poriadku © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Progresívne Slovensko zvoláva mimoriadny výbor, chce riešiť aroganciu prezidenta finančnej správy Kissa (video)

Podľa poslankyne Dariny Luščíkovej (PS) je pre prezidenta finančnej správy odmietnutie pozvania prísť na finančný výbor premárnená príležitosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *