Home / SLOVENSKO / Vo voľbách do Európskeho parlamentu kandiduje aj Ivan Bella, prvý slovenský kozmonaut

Vo voľbách do Európskeho parlamentu kandiduje aj Ivan Bella, prvý slovenský kozmonaut

BRATISLAVA 22. februára (WebNoviny.sk) – Hnutie Sme rodina odovzdalo na Ministerstve vnútra Slovenskej republiky kandidačnú listinu na posty poslancov do Európskeho parlamentu.

Zoznam trinástich kandidátov, ktorí za hnutie kandidujú, doplnili o meno prvého slovenského kozmonauta Ivana Bellu. Ten bude kandidovať zo štvrtého miesta. Agentúru SITA o tom informovalo Tlačové oddelenie hnutia Sme rodina.

Začiatkom týždňa hnutie predstavilo trinásť kandidátov na post poslancov Európskeho parlamentu. „Lídrom kandidátky sa stal poslanec a podpredseda hnutia Peter Pčolinský, ktorý je spolu s Borisom Kollárom a Milanom Krajniakom zakladateľom hnutia Sme rodina – Boris Kollár. Dvojkou na kandidátke je poslanec NR SR Ľudovít Goga, ktorý sa dlhodobo venuje zahraničnej politike. Je našim hlavným vyjednávačom pri komunikácii s európskymi stranami s podobným videním a s podobnými názormi na riešenie európskych problémov,“ informuje hnutie.

Z tretieho miesta kandiduje poslankyňa Petra Krištúfková. „Ja sa pomoci rodinám a matkám venujem tu v slovenskom parlamente už tri roky a toto je oblasť, ktorej by som sa chcela venovať aj v Európskom parlamente,“ povedala Petra Krištúfková.

Viac k témam: Sme Rodina Boris Kollár, voľby do Európskeho parlamentu
Zdroj: Webnoviny.sk – Vo voľbách do Európskeho parlamentu kandiduje aj Ivan Bella, prvý slovenský kozmonaut © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *