Home / SLOVENSKO / Na Hlavnú stanicu v Bratislave dočasne nepremávajú električky, nahradili ich autobusy linky X1

Na Hlavnú stanicu v Bratislave dočasne nepremávajú električky, nahradili ich autobusy linky X1

BRATISLAVA 16. februára (WebNoviny.sk) – Dopravný podnik Bratislava upozorňuje cestujúcich, že v sobotu 16. februára v čase od 7:30 do 16:00 je pre orezávanie stromov na Štefanovičovej ulici operatívne vylúčená premávka električiek v úseku Imricha Karvaša – Hlavná stanica.

Ako ďalej agentúru SITA informovala hovorkyňa dopravného podniku Adriana Volfová, na tomto úseku sú električky nahradené autobusovou linkou náhradnej dopravy X1.

Linka X1

Linka X1: Hlavná stanica – Blumentál premáva po okružnej trase Hlavná stanica, Šancová, Račianske mýto, Radlinského, Blumentál, Imricha Karvaša,, Nám. slobody, Hodžovo nám., Štefánikova, Hlavná stanica.

Obsluhuje zastávky „Hlavná stanica“ (nástupište ako linka 93), „Nám. F. Liszta“. „Blumentál“, „STU“ (ako linka 31, 39, 94) a „Hlavná stanica“ (výstupište ako linka 93). Premáva v intervale 10 minút.

Električky č. 1 a č. 2

Električková linka č. 1 ide počas výluky zo smeru Jungmannova od zastávky „Vysoká, Tchibo Outlet“ po trase Radlinského, Blumentál a pokračuje po trase linky 2 smer ŽST Nové Mesto. Neobsluhuje zastávky „STU“, „Úrad vlády SR“, „Nám. F. Liszta“ a „Hlavná stanica“.

Električková linka č. 2 počas výluky zo smeru ŽST Nové Mesto končí jazdu na zastávke „Blumentál“ a pokračuje ako linka č. 1 smer Jungmannova. Neobslúži zastávky „STU“, „Úrad vlády SR“, „Nám. F. Liszta“ a „Hlavná stanica“. Prestup cestujúcich medzi električkovými linkami č. 1 a 2 a náhradnou autobusovou linkou X1 je umožnený na zastávke „Blumentál“ (smer STU).

Viac k témam: DPB Dopravný podnik Bratislava, električka, Hlavná stanica v Bratislave, MHD Bratislava
Zdroj: Webnoviny.sk – Na Hlavnú stanicu v Bratislave dočasne nepremávajú električky, nahradili ich autobusy linky X1 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Druhý proces s bývalým špeciálnym prokurátorom Kováčikom bude pokračovať v máji

Na májovom pojednávaní by mal Dušan Kováčik predniesť svoju záverečnú reč.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *