Home / KULTÚRA / Film a TV / Muž žaluje herečku Gwyneth Paltrow, že ho údajne zrazila na svahu počas lyžovačky

Muž žaluje herečku Gwyneth Paltrow, že ho údajne zrazila na svahu počas lyžovačky

SALT LAKE CITY 29. januára (WebNoviny.sk) – Muž z amerického Utahu v utorok zažaloval americkú herečku Gwyneth Paltrow za to, že ho údajne zrazila na svahu počas lyžovačky v lyžiarskom stredisku Deer Valley pri Park City.

Terry Sanderson v žalobe uvádza, že herečka sa lyžovala „nekontrolovane“, spôsobila mu vážne zranenie mozgu, zlomila mu štyri rebrá a namiesto toho, aby mu pomohla, nechala ho ležať na svahu a zlyžovala dole. K zrážke malo dôjsť na zjazdovke pre začiatočníkov 26. februára 2016.

Paltrow obvinenia odmieta, jej hovorkyňa Heather Wilson poslala médiám správu v ktorej uvádza, že informácie uvedené v žalobe sú nepodložené a súd známu herečku určite očistí.

Sanderson zažaloval aj lyžiarske stredisko, konkrétne za to, že jeho zamestnanec poskytol polícii údajne falošnú výpoveď, v ktorej sa postavil na strabnu herečky a tvrdil, že ona zrážku na svahu nespôsobila. Stredisko sa k žalobe zatiaľ odmietlo vyjadriť s odôvodnením, že nebude zasahovať do prebiehajúceho súdneho sporu.

Gwyneth Kate Paltrow

*odštartovala hereckú kariéru začiatkom 90. rokov minulého storočia. Verejnosť aj kritiku najskôr zaujala v snímkach Sedem (1995) a Emma (1996). Veľký prelom prišiel v roku 1999, keď získala Oscara aj Zlatý Glóbus za herecký výkon v snímke Zamilovaný Shakespeare (1998).

Zahrala si tiež vo filmoch Talentovaný pán Ripley (1999), Letuška 1. triedy (2003), Svet zajtrajška (2004), Dôkaz (2005), Pád hviezdy (2010), Nákaza (2011) alebo Mortdecai: Grandiózny prípad (2015). Známa je aj ako Pepper Potts z marvelovských komiksoviek Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Avengers: Pomstitelia (2012), Iron Man 3 (2013), Spider-Man: Návrat domov (2017) či Avengers: Nekonečná vojna (2018). V roku 2011 si vyslúžila televíznu cenu Primetime Emmy za hosťovanie v seriáli Glee (2009 – 2015).

Viac k témam: lyžiarske strediská, lyžovanie, sneh
Zdroj: Webnoviny.sk – Muž žaluje herečku Gwyneth Paltrow, že ho údajne zrazila na svahu počas lyžovačky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Oscar 2024: Najlepším filmom sa stal Oppenheimer, sošku získala aj Ukrajina a Cena prišiel nahý (foto)

Tohtoročné udeľovanie Oscarov ovládla epická historická životopisná dráma Oppenheimer.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *