Home / šport / KHL / HC Slovan Bratislava zrejme opustí viacero hráčov, záujem majú najmä české kluby

HC Slovan Bratislava zrejme opustí viacero hráčov, záujem majú najmä české kluby

BRATISLAVA 29. januára (WebNoviny.sk) – HC Slovan Bratislava už dávnejšie stratil šancu na postup do play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), ale viacerí hráči z jeho kádra by si mohli predĺžiť sezónu v iných európskych súťažiach.

Čiliak sa zrejme vráti do Komety Brno

V Česku sa skončí prestupové obdobie vo štvrtok 31. januára a podľa informácií portálu hokej.cz možno zamieria do tamojšej extraligy hneď niekoľkí členovia súpisky „belasých“.

S návratom do Brna je už niekoľko týždňov spájaný brankár Marek Čiliak, ktorý bol lídrom Komety v ostatných dvoch sezónach a klub doviedol k dvom majstrovským titulom v sérii.

Červený má ostať do polovice februára

Obranca Michal Sersen by mohol podľa hokej.cz posilniť Liberec, ale transakcia by sa mala uskutočniť najskôr až po štvrtkovom zápase Slovana proti HK Soči.

Do úvahy rovnako pripadá aj presun českého obrancu Lukáša Kloka do Vítkovíc.

Naopak, jeho krajan Rudolf Červený má zotrvať v Bratislave minimálne do polovice februára, kedy sa skončí prestupové obdobie vo Švajčiarsku a v Škandinávii.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, KHL Kontinentálna hokejová liga, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – HC Slovan Bratislava zrejme opustí viacero hráčov, záujem majú najmä české kluby © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *