Home / šport / KHL / HC Slovan Bratislava utŕžil poriadny debakel, na ľade Lokomotivu prehral 0:7

HC Slovan Bratislava utŕžil poriadny debakel, na ľade Lokomotivu prehral 0:7

RIGA 24. januára (WebNoviny.sk) – Hráči Slovana Bratislava utrpeli debakel 0:7 na ľade Lokomotivu Jaroslavľ v štvrtkovom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

Domáci hokejisti boli počas celého duelu lepší a zaslúžene získali dva body. Lokomotiv sa ujal vedenia v 13. min gólom Nikolaja Kovalenka, v druhej tretine Čiliaka prestrelili Danil Jurtajkin, Rušan Rafikov a Stepan Sannikov.

Favorit duelu dohrával v exhibičnom tempe a v tretej tretine pridal ďalšie tri góly – do listiny strelcov sa zapísali Jegor Korškov, Alexander Jelesin a opäť Jurtajkin.

Hokejistov Slovana od vyššej prehry zachránil brankár Marek Čiliak a jeho výborné zákroky. Slovan až štyri góly inkasoval v oslabení.

Zverenci Vladimíra Országha sa ani na ôsmy pokus nedočkali prvého triumfu v tomto kalendárnom roku. Slovan natiahol sériu prehier na deväť zápasov a naďalej figuruje na poslednom mieste tabuľky Západnej konferencie aj celej KHL.

„Belasí“ zaznamenali už 28. neúspech z ostatných 32 duelov, od 20. októbra 2018 zvíťazili len štyrikrát. Bratislavský klub sa najbližšie predstaví doma proti bieloruskému Dinamu Minsk už v sobotu 26. januára o 17.30 h.

Kontinentálna hokejová liga (KHL)

utorok

Lokomotiv Jaroslavľ – HC Slovan Bratislava 7:0 (1:0, 3:0, 3:0)
Góly: 13. Kovalenko (Ivanov, Kajumov), 28. Jurtajkin, 38. Rafikov (Ivanov, Osipov), 39. Sannikov (Afanasiev, Alexejev), 47. Korškov (Denisenko, Osipov), 52. Jelesin (J. Averin, Loktionov), 52. Jurtajkin (N. Čerepanov, Alexejev)
Vylúčení: 1:5 na 2 min, presilovky: 4:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Ansons, Kislov – Biťukov, Stroganov, 7500 divákov

Zostavy:
Jaroslavľ: Konovalov – N. Averin, Jelesin, Osipov, Rafikov, N. Čerepanov, Kutuzov, Afanasiev – J. Averin, Jurtajkin, Loktionov – Denisenko, Sannikov, Alexejev – Ilienko, Kudriavcev, Korškov – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – D. Apaľkov
Slovan Bratislava: Čiliak – Sersen, A. Jánošík, Švarný, Klok, Bačík, É. Gélinas, Boldižár – Rau, Taffe, Chipchura – Lunter, M. Sukeľ, Červený – Lamper, Buc, Liška – Jeglič, Baranov, M. Sloboda

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, KHL Kontinentálna hokejová liga, Lokomotiv Jaroslavľ, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – HC Slovan Bratislava utŕžil poriadny debakel, na ľade Lokomotivu prehral 0:7 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *