Home / SLOVENSKO / V obci Choňkovce našli mŕtvu ženu, polícia začala vyšetrovanie pre zločin zabitia

V obci Choňkovce našli mŕtvu ženu, polícia začala vyšetrovanie pre zločin zabitia

BRATISLAVA/SOBRANCE 19. januára (WebNoviny.sk) – Polícia vyšetruje smrť 65-ročnej ženy, ktorú našli v piatok dopoludnia bez známok života v rodinnom dome v obci Choňkovce v okrese Sobrance.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, privolaný obhliadajúci lekár na mieste konštatoval smrť za nejasných okolností. V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach začal trestné stíhanie pre zločin zabitia.

Presnú príčinu smrtí určí nariadená pitva. Polícia zadržala muža (37) podozrivého z tohto skutku, umiestnila do cely policajného zaistenia a v súčasnosti vykonáva nevyhnutné vyšetrovacie úkony.

Viac k témam: Polícia SR
Zdroj: Webnoviny.sk – V obci Choňkovce našli mŕtvu ženu, polícia začala vyšetrovanie pre zločin zabitia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vyššie štandardy bývania pre rómske komunity? Ficova vláda vyčlenila takmer šesť miliónov eur na usporiadanie vlastníctva 

Úrad splnomocnenca vlády SR pre rómske komunity pripravil a vyhlásil výzvu v nadväznosti na programové obdobie 2014-2020.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *