Home / SVET / V Moskve zatkli modelku, ktorá údajne má informácie o prepojení Trumpa a Putina

V Moskve zatkli modelku, ktorá údajne má informácie o prepojení Trumpa a Putina

MOSKVA 18. januára (WebNoviny.sk) – Na moskovskom letisku Šeremetievo vo štvrtok hneď po prílete z Thajska bieloruskú zatkli modelku Anastasiu Vašukevič aj s tromi ľuďmi z jej celkovo sedemčlenného sprievodu.

Vašukevič, ktorá je na internete známa pod menom Nastya Rybka, už vyše roka tvrdí, že má vážne dôkazy o prepojení amerického prezidenta Donalda Trumpa a ruského prezidenta Vladimira Putina, ktorý Trumpovi pomohol dostať sa k moci, a že ich v pravej chvíli zverejní.

Prerušenie trestu a vyhostenie

Oficiálnym dôvodom pre zatknutie Vašukevič a členov jej sprievodu boli podľa ruských úradov podozrenia, že sa táto modelka mala podieľať na podnecovaní k prostitúcii. Hrozí jej za to až šesť rokov väzenia.

Vašukevič strávila posledný takmer rok od februára 2018 v thajskom väzení, kam sa dostala za to, že v Thajsku spoluorganizovala „sexuálny tréningový seminár“.

V utorok jej thajský súd výkon trestu prerušil a thajské úrady rozhodli o jej vyhostení z krajiny a deportácii do Moskvy.

Odkazy z thajského väzenia

Modelka z thajského väzenia predtým posielala podľa amerických diplomatov odkazy americkému veľvyslanectvu, ktoré žiadala, aby jej vybavilo politický azyl v USA, a na výmenu ponúkala Američanom údajné dôkazy o prepojení Trumpa a Putina.

Malo ísť podľa nej o nahrávky zachytávajúce ruského magnáta Olega Deripasku, z ktorých sú prepojenie Trumpa a Putina a snaha Moskvy o dosadenie Trumpa na post amerického prezidenta údajne úplne jasné.

Modelka však neskôr svoju ponuku smerom k Američanom stiahla a uviedla, že tieto informácie radšej zverejniť nechce, pričom k tomuto rozhodnutiu údajne dospela po rozhovore s Deripaskom.

Viac k témam: modeling, modelka
Zdroj: Webnoviny.sk – V Moskve zatkli modelku, ktorá údajne má informácie o prepojení Trumpa a Putina © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na Časiv Jar útočí viac ako dvadsaťtisíc ruských vojakov, mesto je nateraz plne pod kontrolou Ukrajincov

Ruskí vojaci sústreďujú svoje úsilie na Časiv Jar, ktorý považujú za kľúčový pre ďalší postup smerom ku Kosťantynivke, Kramatorsku a Sloviansku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *