Home / šport / Hokej / Kapitán HKM Zvolen odohral svoj 500. zápas v Tipsport lige, jubileum oslávil víťazstvom proti Nitre

Kapitán HKM Zvolen odohral svoj 500. zápas v Tipsport lige, jubileum oslávil víťazstvom proti Nitre

ZVOLEN 16. januára (WebNoviny.sk) – Útočník HKM Zvolen Michal Chovan odohral v utorok päťstý zápas v slovenskej najvyššej hokejovej súťaži. Jubilejný štart absolvoval v utorňajšom súboji proti HK Nitra, v ktorom „rytieri“ zvíťazili najtesnejším rozdielom 1:0 a posunuli sa na prvú priečku tabuľky Tipsport ligy.

Tridsaťjedenročný krídelník strávil väčšinu kariéry v rodnom Zvolene a v sezóne 2012/13 získal s tamojším HKM svoj jediný slovenský titul. Na domácich extraligových klziskách nastupoval prevažne za materský klub, pätnásť duelov si odkrútil v Poprade.

„Je to pekné, okrúhle číslo. Neviem, či som už taký starý, ale nejako sa to nazbieralo a ja som rád, že sme to oslávili víťazstvom. Mohol som to osláviť aj gólom, pretože šance tam boli. Stačí však aj 1:0. Samozrejme, rád to potiahnem čo najdlhšie. Možno ešte ďalších 500 zápasov, ale základom je zdravie,“ povedal Chovan pre web hokej.sk.

Šikovný útočník je v prebiehajúcom ročníku kapitánom Zvolena a zároveň jeho najproduktívnejším hráčom, keď v 45 zápasoch nazbieral 53 bodov (13+40). Dva štarty pridal aj v slovenskej reprezentácii.

Viac k témam: Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Kapitán HKM Zvolen odohral svoj 500. zápas v Tipsport lige, jubileum oslávil víťazstvom proti Nitre © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zvolenskí hokejisti sa udržali pri živote, zápas Nitry a Popradu rozhodli samostatné nájazdy (video)

Zvolenskí hokejisti odmietli koniec sezóny, keď po prvý raz zdolali hráčov Michaloviec (3:2).

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *