Home / šport / Ostatné športy / Pol sekundy rozhodlo vo Val di Fiemme o triumfe Nórov Schmida a Graabaka v tímovom šprinte

Pol sekundy rozhodlo vo Val di Fiemme o triumfe Nórov Schmida a Graabaka v tímovom šprinte

VAL DI FIEMME 12. januára (WebNoviny.sk) – Nórska dvojica severských kombinátorov Jan Schmid a Jürgen Graabak sa stala víťaznou v talianskom Val di Fiemme v rámci sobotňajšieho tímového šprintu vo Svetovom pohári 2018/2019.

S celkovým časom 34:30,9 min zvíťazili severania pred nemeckou dvojicou Johannes Rydzek a Vinzenz Geiger, ktorí stratili na víťazov pol sekundy. Rovnakú stratu nabralo aj ďalšie nemecké duo Eric Frenzel a Fabian Riessle.

Tí napokon brali bronzovú priečku. V stredisku Val di Fiemme sa tentoraz skákalo z vysokého mostíka HS-135, po ktorom nasledoval beh na lyžiach na 2×7,5 km Gundersenovou metódou.

Svetový pohár v severskej kombinácii 2018/2019

Val di Fiemme, Taliansko, sobota:

Tímový šprint (skok na mostíku HS-135 / beh na lyžiach na 2×7,5 km Gundersenovou metódou): 1. Nórsko I (Jan Schmid, Jürgen Graabak) 34:30,9 min, 2. Nemecko I (Johannes Rydzek, Vinzenz Geiger) +0,5 s, 3. Nemecko II (Eric Frenzel, Fabian Riessle) +0,5, 4. Taliansko I (Samuel Costa, Alessandro Pittin) +39,4, 5. Rakúsko I (Lukas Greiderer, Lukas Klapfer) +1:09,3 min, 6. Nórsko II (Magnus Krog, Espen Björnstad) +1:13,7

Viac k témam: severská kombinácia, Svetový pohár v severskej kombinácii
Zdroj: Webnoviny.sk – Pol sekundy rozhodlo vo Val di Fiemme o triumfe Nórov Schmida a Graabaka v tímovom šprinte © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cesta k zmenšeniu priepasti medzi Slovenskom a florbalovými veľmocami bude náročná, tvrdí reprezentačný kouč Jedlička

Michala Jedličku potešilo 5. miesto ženskej reprezentácie na minuloročných MS vo florbale v Singapure.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *