Home / SLOVENSKO / Bratislavu čakajú dopravné obmedzenia, pre výstavbu D4 a R7 čiastočne uzavrú cesty

Bratislavu čakajú dopravné obmedzenia, pre výstavbu D4 a R7 čiastočne uzavrú cesty

BRATISLAVA 11. januára (WebNoviny.sk) – V Bratislave budú od začiatku budúceho týždňa dopravné obmedzenia v súvislosti s výstavbou obchvatu hlavného mesta na diaľnici D4 a priľahlej rýchlostnej cesty R7 v rámci PPP projektu.

Národná diaľničná spoločnosť, a. s. (NDS) v piatok informovala o čiastočnej uzávere zjazdovej vetvy diaľnice D1 na úseku v smere Prístavný most – Bajkalská ulica v dĺžke zhruba tristo metrov.

Uzávera zjazdu z D1

Obmedzenie sa týka obdobia od 14. januára (pondelok) do 31. januára (štvrtok). Trasa obchádzky nie je potrebná. Doprava bude vedená vo voľnom jazdnom pruhu,“ uviedla hovorkyňa NDS Michaela Michalová.

Zhotoviteľ projektu spoločnosť D4R7 Construction, s. r. o., na svojom portáli zároveň informuje, že od 14. januára začína čiastočná uzávera zjazdu z D1 v smere Petržalka – Bratislava, centrum z dôvodu preložky horúcovodu.

Zároveň bude uzavretý jeden jazdný pruh na nájazde na Bajkalskej ulici na kruhový objazd (križovatka Prievoz) v smere od Podunajských Biskupíc,“ oznámil zhotoviteľ.

Čiastočná uzávera v križovatke Jarovce

Od začiatku budúceho týždňa bude taktiež čiastočná uzávera D4 v križovatke Jarovce v smere z Rakúska. „Čiastočnú uzávierku si vyžiadala výstavba nového diaľničného mosta v tomto úseku,“ uviedla spoločnosť D4R7 Construction.

Viac informácií o obmedzeniach súvisiacich s výstavbou D4 a R7 môžu motoristi získať na stránke koncesionára projektu Zero Bypass Limited a hlavného zhotoviteľa stavby D4R7 Construction (www.d4r7.com).

Viac k témam: diaľnica D1, diaľnica D4, dopravné obmedzenia, obmedzenie dopravy, výstavba diaľnic
Zdroj: Webnoviny.sk – Bratislavu čakajú dopravné obmedzenia, pre výstavbu D4 a R7 čiastočne uzavrú cesty © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Forró podporou Pellegriniho nedodržal rozhodnutia predsedníctva strany, v Maďarskej aliancii sa cítia byť podvedení

Správu o zrušení rokovania s Korčokom sa dozvedeli z facebookovej stránky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *