Home / šport / Futbal / Američania vyšetrujúci prípad údajného znásilnenia v Las Vegas chcú získať DNA Cristiana Ronalda

Američania vyšetrujúci prípad údajného znásilnenia v Las Vegas chcú získať DNA Cristiana Ronalda

LAS VEGAS 11. januára (WebNoviny.sk) – Právny zástupca portugalského futbalistu Cristiana Ronalda tvrdí, že americkí vyšetrovatelia sa usilujú o získanie vzorky DNA jeho klienta.

Popreli nezákonné konanie

Čoskoro 34-ročný rodák z Madeiry (nar. 5. februára 1985) už niekoľko mesiacov čelí podozreniu z údajného znásilnenia Američanky Kathryn Mayorgovej, ku ktorému malo dôjsť v roku 2009 v hotelovej izbe v Las Vegas.

Podľa polície v tomto nevadskom meste sa vyšetrovatelia v tomto prípade obrátili aj na talianske úrady, keďže C. Ronaldo momentálne hráva za tamojší klub Juventus Turín.

Päťnásobný najlepší futbalista sveta už pred niekoľkými týždňami povedal, že sa nemá čoho obávať, lebo je v práve. Jeho právnik Peter S. Christiansen ešte 10. októbra vyrukoval na verejnosti so stanoviskom, v ktorom poprel akékoľvek nezákonné konanie svojho klienta.

Mali jej zaplatiť za mlčanie

Christiansen označil dokumenty, na základe ktorých podala druhá strana žalobu, za „kompletne vyfabrikované“ a zdupľoval, že to, čo sa udialo na hotelovej izbe v Las Vegas, bol výsledok ústretového konsenzu. Právnici Mayorgovej zasa vyzvali Ronalda a jeho zástupcov, aby dokázali, že ich dokumenty sa nezakladajú na pravde.

Ronaldo sa už skôr bránil tvrdením, že s Mayorgovou išlo o priateľský sex a za podaním žaloby z jej strany po takom dlhom čase od aktu sú zištné úmysly. Podľa nemeckého denníka Der Spiegel však futbalista za svojou údajnou „obeťou“ neskôr poslal niekoľkých ľudí, ktorí jej mali zaplatiť 375-tisíc dolárov za mlčanie.

Viac k témam: obvinenie zo znasilnenia, podozrivý zo znásilnenia
Zdroj: Webnoviny.sk – Američania vyšetrujúci prípad údajného znásilnenia v Las Vegas chcú získať DNA Cristiana Ronalda © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *