Home / šport / Hokej / Predstavili oficiálne propagačné video MS v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach

Predstavili oficiálne propagačné video MS v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach

BRATISLAVA 9. januára (WebNoviny.sk) – Organizátori majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa od 10. do 26. júna 2019 uskutočnia v Bratislave a Košiciach, pripravili pre fanúšikov krátke propagačné video. Klip zachytáva tváre hráčov i fanúšikov v rôznych situáciách s rôznymi emóciami.

„Video zachytáva radosť, smútok, napätie, túžbu i sklamanie. Hokejové tváre hráčov aj fanúšikov sú plné emócií, keď spoločne bojujú o každý centimeter ľadu, keď spolu bojujú o víťazstvo. Vzdávame hold slzám šťastia aj zármutku, vášnivému hnevu aj neskrotnému nadšeniu. Faces sú oslavou krásy a veľkosti hokejovej hry ktorá sa opäť vracia domov, do hokejovej krajiny,“ povedal Peter Kačenka, výkonný kreatívny riaditeľ agentúry Wiktor Leo Burnett.

Nové video využijú organizátori na propagáciu májového šampionátu na Slovensku i v zahraničí. Informácie pochádzajú z tlačovej správy organizátorov hokejových MS 2019.

Viac k témam: Majstrovstvá sveta MS v hokeji 2019
Zdroj: Webnoviny.sk – Predstavili oficiálne propagačné video MS v hokeji 2019 v Bratislave a Košiciach © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Košice zvíťazili nad Spišiakmi a vyrovnali stav semifinálovej série, rozhodne siedmy zápas

Košičania v šiestom zápase predviedli veľkú psychickú odolnosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *