Home / šport / Futbal / Káder Spartaka Trnava opustilo sedem hráčov, prípravu na jarnú časť začali s Turňom aj juniormi

Káder Spartaka Trnava opustilo sedem hráčov, prípravu na jarnú časť začali s Turňom aj juniormi

TRNAVA 7. januára (WebNoviny.sk) – Úradujúci slovenský futbalový šampión FC Spartak Trnava odštartoval prípravu na jarnú časť sezóny 2018/2019 vo Fortuna lige v pondelok s obmeneným kádrom i novým vedením klubu.

Opory tímu

V úvode prípravy môže nový tréner Spartaka Michal Ščasný pracovať s 33 hráčmi, vrátane doterajších opôr – brankára Martina Chudého, obrancu Borisa Godála či stredopoliara Erika Grendela.

Káder Trnavy po jesennej časti spestrenej účasťou v skupinovej fáze Európskej ligy opustili Marek Bakoš, Erik Jirka, Lukáš Greššák, Martin Tóth, Ali Ghorbani, Andrej Kadlec a Matej Oravec. Naopak, Spartak sa posilnil o obrancu Matúša Turňu z Podbrezovej.

Mihálik sa vrátil z hosťovania

Do prípravy sa zapojilo i jedenásť ďalších hráčov, ktorí počas jesene hrali za trnavskú juniorku či dorastenecký tím. Z hosťovania v Lokomotíve Košice sa vrátil nazad Lukáš Mihálik.

Riaditeľom klubu je doterajší PR manažér Marek Ondrejka, generálnym manažérom sa stal Marián Černý. V dozornej rade figurujú Ivan Minárčiný, Branislav Kriška a Marián Hýbela.

Viac k témam: FC Spartak Trnava, Fortuna liga, Michal Ščasný
Zdroj: Webnoviny.sk – Káder Spartaka Trnava opustilo sedem hráčov, prípravu na jarnú časť začali s Turňom aj juniormi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovan Bratislava obhájili titul v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži, Zlaté Moravce sú už istý zostupujúci

„Tešíme sa, že sa nám podarilo získať titul, a to už päť kôl pred koncom súťaže", uviedol kormidelník Slovana Vladimír Weiss starší.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *