Home / POLITIKA / KOČNERovec a AGENT v USA u SOROSA? Rozuzlenie VRAŽDY Kuciaka otrasie Slovenskom

KOČNERovec a AGENT v USA u SOROSA? Rozuzlenie VRAŽDY Kuciaka otrasie Slovenskom

Denne dostávame do DENNÍKa POLITIKA množstvo rôznych TIPov. 

Vyselektovať z TIPov tie, ktoré nie sú len prostoduchými hoaxami, dezinoformáciami a čitateľov nielen zaujmú ale sú aj obsažné svojou spravodajskou informáciou nie je vôbec jednoduché.

Loading…


Hitom posledného týždňa TIPov do našej redakcie je utajený svedok najznámejšej kauzy roka 2018 (vraždy novinára Jána Kuciaka). Písali sme o tom už TU: Vražda KUCIAKA. ODHALENIE: VIEME meno UTAJENého svedka spolupracujúceho s políciou

Odchod utajeného svedka (exriaditeľa kontrarozviedky SIS) do USA totiž vyvolal rôzne špekulácie. Písali sme o tom aj TU: KOČNERov DONÁŠAČ opustil Slovensko. Hľadá v USA azyl, OCHRANKU alebo…?

Jednou z nich je dokonca aj tá, že tento bývalý prominentný novinár denníka SME a svojho času blízky priateľ kontroverzného podnikateľa Mariána Kočnera vycestoval prednedávnom do Spojených štátov amerických, aby sa stretol s rôznymi osobami. Agenti cudzích spravodajských služieb a dokonca ani George Soros by medzi nimi nemali byť vylúčení. Údajne.

Treba totiž otvorene povedať pre osoby neznalé problematiky, že matka exriaditeľa kontrarozviedky SIS P.T. (utajeného svedka v kauze Kočner a spol.) bola v minulosti sekretárkou predsedu KDH Jána Čarnogurského.

Sám P.T. ako jeden z prvých po Novembru 1989 vycestoval v roku 1990 do USA, kde strávil najmenej tri mesiace a všetky osoby s ktorými sa stýkal nikdy doteraz neboli presne identifikované.

A nakoniec do toho zapadne talkšou KRIŽOVATKY s Mariánom Balázsom (bývalým partnerom expremiérky Radičovej), kde spovedá expolicajta Branislava Diďáka, ktorý sa domnieva, že „Kuciakovu vraždu vyšetria a rozuzlenie otrasie Slovenskom.“

Kauza vraždy novinára Kuciaka sa preberala od 25:45 minúty videa

Ďakujeme Petrovi za TIP.
Vaše TIPY do DENNÍKa POLITIKA zasielajte na email: TIPYdoDENNIKA@dennikpolitika.sk alebo formou SMS na 0950 857 893

NECENZUROVANÉ SPRÁVY ALEBO BULVÁR – prečítajte si, čo je DENNÍK POLITIKA – TU

J.B:

Loading…

Zdroj info a foto: youtube a TU

 

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Keď nie vláda, posielame my. Slováci v priebehu 41 hodín vyzbierali viac ako milión eur na muníciu pre Ukrajinu (video)

Informovalo o tom občianske združenie Mier Ukrajine s tým, že zbierka pokračuje aj naďalej.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *