Home / SLOVENSKO / ZHNIJE Kočner v BASE? Obvinenému podnikateľovi sprísnil súd v Banskej Bystrici väzbu a zmenil ju na kolúznu

ZHNIJE Kočner v BASE? Obvinenému podnikateľovi sprísnil súd v Banskej Bystrici väzbu a zmenil ju na kolúznu

BRATISLAVA 20. december (WebNoviny.sk) – Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici sprísnil väzbu pre obvineného podnikateľa Mariána Kočnera a zmenil ju na kolúznu, informuje portál noviny.sk.

Prokurátor navrhoval pre obvineného najprísnejšie väzobné obmedzenie a sudca mu vyhovel. Obhajcovia obvineného Mariána Kočnera podali voči rozhodnutiu sudcu sťažnosť, ktorú však už bude riešiť Najvyšší súd Slovenskej republiky.

Loading…

 

Špecializovaný trestný súd (ŠTS) sa  vo štvrtok opäť zaoberal väzbou pre obvineného podnikateľa Mariana K. „Na Špecializovaný trestný súd, pracovisko Banská Bystrica podal 12. decembra prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry GP SR návrh na rozhodnutie o zmene dôvodov väzby u obvineného M.K., ako aj návrh na predĺženie lehoty väzby u obvineného M.K.,“ informovala agentúru SITA hovorkyňa ŠTS Katarína Kudjáková.

Dôvodom na vzatie obvineného podnikateľa Mariana K. do väzby bolo, že čelí obvineniu z trestného činu falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov spolu so zločinom marenia spravodlivosti formou spolupáchateľstva. Ide o zmenky v hodnote 69 miliónov eur. Ich vyplatenie na súde požadoval od Pavla R. a spoločnosti Markíza Slovakia.

SPRÁVU BUDEME AKTUALIZOVAŤ

Na sociálnych sieťach sa okamžite po rozhodnutí súdu rozbehli široké diskusie a mnohí anonymní diskutéri želali „kontroverznému podnikateľov, aby zhnil v base“ prípadne ešte horšie, nepublikovateľné veci.

Viac k témam: Marián Kočner, Polícia SR, zmenky
Zdroj: Webnoviny.sk – Obvinenému podnikateľovi Kočnerovi sprísnil súd v Banskej Bystrici väzbu a zmenil ju na kolúznu © SITA Všetky práva vyhradené.

Loading…

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na muníciu pre Ukrajinu sa vyzbieralo už viac ako 3,5 milióna eur. O slovenskej zbierke píšu aj zahraničné médiá

Zbierka na múniciu pre Ukrajinu bude aj naďalej pokračovať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *