Home / POLITIKA / EXpremiér má stále OCHRANKU. Dôvod? FICA zrejme vydiera MAFIA

EXpremiér má stále OCHRANKU. Dôvod? FICA zrejme vydiera MAFIA

Dnešný (14.12.2018) komentár kolegu Vagoviča z portálu aktuality.sk nemožno pri všetkej úcte považovať za „úplne koshér“

Články nebohého novinára Jána Kuciaka (tiež z portálu aktuality.sk) sa zväčša zakladali na faktoch. Posledný komentár novinára Mareka Vagoviča sa však zaklada na pocitoch a dojmoch. Je prirodzené, že pocity a dojmy sa vyskytujú u každej empatickej ľudskej bytosti, nie každá má však možnosť ich verejne prezentovať tak, ako to môžu robiť novinári.

Je pochopiteľné, že M. Vagovič ako blízky spolupracovník J. Kuciaka inak a citlivejšie vníma niektoré vyjadrenia politikov. Trauma, ktorú prežívame všetci z vraždy kolegu Kuciaka by sme ale napriek všetkému nemali prenášať do našej novinárskej práce.

Loading…

Aj preto by novinári mali zvažovať čo a ako píšú a ako hedlajnujú svoje články/komentáre a pod.. Môže sa nám totiž stať, že sa nám isté veci vrátia ako bumerang.

 

Hedlajn Mareka Vagoviča s názvom: Fica zrejme vydiera mafia  nemožno považovať za štandartný a už vôbec nie za korektný.

Priznajme si, že ani video expremiéra Fica nie je úplne štandartné  FICO vo videu: MEDIÁLNI TERORISTI, Denník N a SME chcú zničiť SMER 

Napriek tomu, ako novinári by sme nemali takto „zavádzajúco“ písať svoje komentáre.

Je faktom, že tento komentár z portálu pokec.sk kolegu Vagoviča má na portáli aktuality.sk iný názov – TU, ale aj tak.

 

Nezainteresovanému čitateľovi by totiž po vyjadrení ministerky vnútra Sakovej v znení  „Stále tu sú isté riziká, ktoré nemôžem bližšie komentovať. Pridelenie ochrany sa prehodnocuje na týždennom princípe, takže pokiaľ budú riziká, pán Fico bude mať ochranu pridelenú,“ mohlo v spojitosti s komentárom kolegu Vagoviča v znení  Fica zrejme vydiera mafia  napadnúť, že „expremiér Fico má preto ochranku, lebo ho vydiera mafia.“ A to asi pravda nebude.

Aj keď ani dnes nepoznáme skutočný dôvod, prečo má bývalý predseda vlády, poslanec Národnej rady SR Robert Fico (Smer-SD) stále pridelenú ochranku z Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV SR.

Expremiér Fico má stále pridelenú ochranku, ministerka Saková vysvetlila dôvod

Video expremiéra Fica, ktorá poslúžilo ako inšpirácia pre kolegu Vagoviča.

Vaše TIPY do DENNÍKa POLITIKA zasielajte na email: TIPYdoDENNIKA@dennikpolitika.sk alebo formou SMS na 0950 857 893

NECENZUROVANÉ SPRÁVY ALEBO BULVÁR – prečítajte si, čo je DENNÍK POLITIKA – TU

Marian Zaboj

Zdroj info a ilustračné foto: web a aktuality.sk, pokec.sk

Loading…

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

TRESTNÝ ZÁKON bol easy, 1-dňová dialničná známka je TVRDÝ oriešok

MAFIÁNSKY TRESTNÝ BALÍČEK, bol prijatý expresne rýchlo v zrýchlenom legislativnom konaní, ale legislatívny proces pri …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *