Home / šport / Futbal / Európska liga (futbal): FC Spartak Trnava – Fenerbahce Istanbul (online)

Európska liga (futbal): FC Spartak Trnava – Fenerbahce Istanbul (online)

TRNAVA 13. decembra (WebNoviny.sk) – Futbalisti Spartaka Trnava hrajú vo štvrtok od 21.00 SEČ na Štadióne Antona Malatinského svoj posledný zápas v D-skupine Európskej ligy. Ich súperom sú hráči tureckého tímu Fenerbahce Istanbul.

Postupové karty sú v „déčku“ druhej najprestížnejšej klubovej európskej súťaže už rozdané, ďalej ide Dinamo Záhreb a práve spomenutý turecký klub. Trnava už nemá šancu postúpiť, ale stále bojuje o konečné tretie miesto v tabuľke.

„Andeli“ v doterajších piatich dueloch v „déčku“ nazbierali štyri body a všetky v súbojoch proti belgickému Anderlechtu Brusel – doma zvíťazili 1:0 na Štadión Constanta Vanden Stocka sa zrodila bezgólová remíza. V ostatných zápasoch ťahali za kratší koniec. S Dinamom Záhreb „spartakovci“ dvakrát prehrali (doma – 1:2, vonku – 1:3) a nestačili ani v Istanbule na Fenerbahce (0:2)

Štvrtkové stretnutie je zároveň posledným zápasom Trnavy pod vedením spomenutého českého kouča Radoslava Látala. Ten už vopred avizoval, že po skončení jesennej časti sezóny v klube nebude pokračovať. Končia aj majiteľ Vladimír Poór, generálny manažér Pavel Hoftych a prezident Dušan Keketi.

Európska liga 2018/2019 (D-skupina)

Štadión Antona Malatinského

FC Spartak Trnava – Fenerbahce Istanbul

hrá sa od 21.00 SEČ

Góly:

Žlté karty: 0 – 0

strely celkovo (na bránu): 0:0 (0:0) rohové kopy: 0:0, ofsajdy: 0:0, držanie lopty (v %): 50 – 50, rozhodcovia: José María Sánchez Martínez – Raúl Cabaňero, Javier Rodríguez (všetci Špan.)

Zostavy:
Spartak: 
Fenerbahce: 

 

Viac k témam: Európska liga UEFA, FC Spartak Trnava, Fenerbahce Istanbul
Zdroj: Webnoviny.sk – Európska liga (futbal): FC Spartak Trnava – Fenerbahce Istanbul (online) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *