Home / šport / Ostatné športy / Mužský slalom Svetového pohára vo Val d’Isére zrušili pre silný vietor, náhradný termín je otázny

Mužský slalom Svetového pohára vo Val d’Isére zrušili pre silný vietor, náhradný termín je otázny

VAL D’ISÉRE 9. decembra (WebNoviny.sk) – Nedeľňajší slalom mužov vo francúzskom stredisku Val d’Isére v rámci Svetového pohára alpských lyžiarov museli organizátori zrušiť pre silný vietor.

Predstavitelia Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS) zatiaľ neinformovali, či sa preteky uskutočnia v náhradnom termíne a dejisku v neskoršej fáze sezóny. Slalom vo Val d’Isére na trati Stade Olympique de Bellevard mal byť druhým v poradí novej sezóny, úvodné preteky vo fínskom Levi minulý mesiac vyhral Marcel Hirscher.

Dvadsaťdeväťročný fenomenálny Rakúšan sa stal víťazom aj sobotňajšieho obrovského slalomu vo Val d’Isére, v ktorom Slovák Adam Žampa obsadil 29. miesto. V nedeľu mal byť na štarte okrem Adama Žampu aj Matej Falat.

Viac k témam: Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní, Val d´Isere
Zdroj: Webnoviny.sk – Mužský slalom Svetového pohára vo Val d’Isére zrušili pre silný vietor, náhradný termín je otázny © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Diskár Alekna prekonal najstarší mužský atletický rekord, namerané údaje však museli upraviť

Nový svetový rekordér dokázal niečo, čo sa nepodarilo v úspešnej kariére jeho otcovi Virgilijusovi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *