Home / SLOVENSKO / K diskusiám pod článkami sa vyjadril aj Fico, anonymných autorov nazval zakomplexovanými idiotmi

K diskusiám pod článkami sa vyjadril aj Fico, anonymných autorov nazval zakomplexovanými idiotmi

TRENČÍN 8. decembra (WebNoviny.sk) – Predseda strany Smer-SD sa na tlačovej konferencii po skončení slávnostného snemu strany v Trenčíne vyjadril aj k diskusiám pod politickými článkami na internete.

Fico oznámil, že chce otvoriť diskusiu, ako zlikvidovať anonymitu zakomplexovaných idiotov, ktorí šíria urážky na internete pod článkami. „Môžu písať urážky, ale musia sa podpísať a zodpovednosť za to ponesie vydavateľ,“ uviedol.

Delegáti na slávnostnom sneme Smeru-SD v sobotu v Trenčíne schválili priority strany na koniec volebného obdobia. Časť z nich už predstavil predseda Robert Fico. „Smer bude pokračovať v prosociálnej politike,“ avizoval Fico s tým, že v sobotu predstavil prorodinné opatrenia.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Slávnostný snem strany Smer-SD

Viac k témam: Robert Fico, Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – K diskusiám pod článkami sa vyjadril aj Fico, anonymných autorov nazval zakomplexovanými idiotmi © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *