Home / SLOVENSKO / Jozef Benický si v Šali vybral viceprimátorov, rozhodol aj aktívny prístup poslanca

Jozef Benický si v Šali vybral viceprimátorov, rozhodol aj aktívny prístup poslanca

NITRA 6. decembra (WebNoviny.sk) – Primátora Šale Jozefa Belického (nezávislý) bude v novom volebnom období zastupovať Danica Lehocká a Róbert Tölgyesi.

Poslankyňa Lehocká bola zastupovaním Belického poverená aj v uplynulom volebnom období. „Myslím, že pre mesto Šaľa docielila veľmi veľa pozitívnych vecí,“ zhodnotil primátor.

Za druhého zástupcu si vybral poslanca Róberta Tölgyesiho. Ako informovala Erika Kollerová zo šalianskej radnice, pri výbere rozhodoval aktívny prístup poslanca, ktorého hodnotil primátor ako iniciatívneho a schopného riešiť problémy.

Tölgyesi bol počas uplynulého volebného obdobia aktívny napríklad pri riešení problémov, ktoré sa týkali ministerstva dopravy a sprostredkoval stretnutia v súvislosti s pripravovaným obchvatom Šale.

Ambície máme veľké, ale je to aj veľká zodpovednosť. Moje priority sa týkajú mestských komunikácií a dal som sľub pred voľbami, ktorý súvisí s vybudovaním cyklotrasy do Diakoviec,“ priblížil svoje ciele Tölgyesi. Obaja viceprimátori sú poverení zastupovaním primátora na čiastočný úväzok.

Viac k témam: Danica Lehocká, Jozef Belický, komunálne voľby 2018 na Slovensku, primátor Šale, Róbert Tölgyesi, viceprimátor
Zdroj: Webnoviny.sk – Jozef Benický si v Šali vybral viceprimátorov, rozhodol aj aktívny prístup poslanca © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ITAPA Health&Care: Už len na entuziazme mladých lekárov nemôže stáť naše zdravotníctvo

Zastaraný obsah výučby a slabá príprava medikov do praxe. Chátrajúce nemocnice s biednym vybavením.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *