Home / SLOVENSKO / Foto: Kiska si pozrel nemocnicu novej generácie a od detí z Košíc si prevzal vianočnú guľu pre pápeža

Foto: Kiska si pozrel nemocnicu novej generácie a od detí z Košíc si prevzal vianočnú guľu pre pápeža

MICHALOVCE 3. decembra (WebNoviny.sk) –  Nie je dôležité rozlišovať, či je nemocnica v súkromných rukách alebo vo vlastníctve štátu, najdôležitejšie je zdravie našich občanov. Prezident Andrej Kiska to uviedol v pondelok po návšteve michalovskej nemocnice novej generácie spoločnosti Svet zdravia.

„Pokiaľ sa človek dostane do takejto nemocnice novej generácie, tak si v duchu povie, prečo to nemáme v každom okresnom meste. Bol som milo prekvapený úrovňou, manažmentom nemocnice, ale aj spokojnosťou pacientov,“ povedal Kiska.

Dopoludnia prezident Kiska navštívil aj zariadenie pre zdravotne hendikepované deti Liberta v Košiciach. Tu prevzal jednu z vianočných gúľ, ktoré urobili tunajšie deti a spoločne s ďalšími vianočnými guľami od detí a ľudí zo sociálne znevýhodnených skupín z celého Slovenska ich odnesie 14. decembra na audienciu u pápeža.

Popoludní prezident Andrej Kiska navštívi Sobrance, kde sa stretne s vedením mesta. V programe má aj stretnutie s policajtmi z riaditeľstva Hraničnej polície v Sobranciach.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezident Andrej Kiska navštívil nemocnicu novej generácie v Michalovciach

 

Viac k témam: Andrej Kiska, nemocnica, prezident Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Kiska si pozrel nemocnicu novej generácie a od detí z Košíc si prevzal vianočnú guľu pre pápeža © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *