Home / EKONOMIKA / Automobilový priemyseľ / Volkswagen Slovakia zvýšil zamestnancom mzdy tretíkrát za uplynulých 17 mesiacov

Volkswagen Slovakia zvýšil zamestnancom mzdy tretíkrát za uplynulých 17 mesiacov

BRATISLAVA 3. decembra (WebNoviny.sk) – Za uplynulých 17 mesiacov narástli v spoločnosti Volkswagen Slovakia mzdy trikrát. Najprv v júni 2017 o 4,7 %, v januári 2018 rovnako o 4,7 % a napokon v novembri o ďalších 4,1 %.

V najnižšej tarifnej triede 3 sa tarifná mzda v danom období zvýšila o 112 eur. Informovala o tom v stredu spoločnosť Volkswagen Slovakia v tlačovej správe.

„Tisíckam zamestnancov prinášame stabilnú prácu už 27 rokov a v záujme udržania pracovných miest a zabezpečenia dobrej pozície spoločnosti do budúcnosti je dôležité, aby sa aj ďalšie zvyšovania tarifných miezd diali v rozumnej a dlhodobo udržateľnej miere,“ podotkol člen predstavenstva Volkswagen Slovakia pre personálnu oblasť Eric Reuting. Priemerný mesačný príjem v najväčšej firme Slovenska za rok 2017 je 1 854 eur bez zarátania manažmentu.

Viac k témam: platy, Volkswagen Slovakia
Zdroj: Webnoviny.sk – Volkswagen Slovakia zvýšil zamestnancom mzdy tretíkrát za uplynulých 17 mesiacov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Dopady šírenia variantu omikron na Slovensku intenzívne riešia aj slovenské automobilky

Žilinská Kia už pri týždennom porovnaní eviduje nárast počtu pozitívnych ako aj tých v karanténe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *