Home / KULTÚRA / Hudba / Speváčka Ariana Grande zverejnila nový klip, na YouTube prekonal rekordy

Speváčka Ariana Grande zverejnila nový klip, na YouTube prekonal rekordy

BRATISLAVA 2. decembra (WebNoviny.sk) – Americká speváčka Ariana Grande zverejnila očakávaný videoklip k singlu thank u, next.

Interpretka sa pri novinke inšpirovala romantickými komédiami z prvého desaťročia nového milénia a použila v nej scény a prvky zo snímok Bravo, girls! (2000), Pravá blondínka (2001), Protivné baby (2004) a Cez noc tridsiatničkou (2004).

Spolu s 25-ročnou rodáčkou z floridského Boca Ratonu si v klipe zahrali aj herci z pôvodných filmov Jonathan Bennett, Stefanie Drummond a Jennifer Coolidge či spevák Troye Sivan, komička Colleen Ballinger či televízna celebrita Kris Jenner.

Video už stihlo prekonať niekoľko rekordov. Na službe YouTube prekonalo rekord za najviac zhliadnutí v priebehu 24 hodín, keď zaznamenalo 47 miliónov zhliadnutí, a vo funkcii YouTube premiere, v rámci ktorej môžu používatelia pozerať videá spoločne v jednom čase, si klip pozrelo spolu rekordných 829-tisíc ľudí.

Novinka tiež prekonala rekord v počte zhliadnutí za 24 hodín na službe Vevo, kde si za ten čas pripísala na konto 50 miliónov zhliadnutí.

Ariana Grande-Butera

Účinkovala v roku 2008 v broadwayskom muzikáli 13 a za svoj výkon získala National Youth Theatre Association Award. Známou sa stala vďaka úlohe Cat Valentine, ktorú stvárnila v roku 2011 v seriáli iCarly (2007 – 2012), a tiež v projektoch Victorious (2010 – 2013) a Sam & Cat (2013 – 2014).

Okrem toho sa predstavila napríklad vo filmoch 7 Secrets with Victoria Justice (2010) alebo Zoolander No. 2 (2016). Debutový album Yours Truly uviedla na trh v roku 2013 a dostala sa s ním na vrchol rebríčka Billboard 200. Rovnaký úspech dosiahla aj s druhou štúdiovkou My Everything (2014), ktorú navyše nominovali na cenu Grammy.

S albumom Dangerous Woman (2016), ktorý sa tiež uchádzal o zlatý gramofónik, po prvý raz dobyla UK Chart. Tento rok v auguste sa dostal na trh jej štvrtý album Sweetener, ktorý sa vyšplhal na vrchol oboch rebríčkov. Okrem toho má na konte aj EP nahrávky Christmas Kisses (2013) alebo Christmas & Chill (2015).

Informácie pochádzajú z webstránky www.billboard.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: Ariana Grande
Zdroj: Webnoviny.sk – Speváčka Ariana Grande zverejnila nový klip, na YouTube prekonal rekordy © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najznámejšia vianočná pieseň je Tichá noc. Viete, ako vznikla a kto ju zložil?

Text tejto najznámejšej vianočnej piesne preložili postupne do viac ako 200 jazykov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *