Home / šport / Futbal / Neymar a Mbappé budú pripravení nastúpiť na zápas Ligy majstrov proti FC Liverpool

Neymar a Mbappé budú pripravení nastúpiť na zápas Ligy majstrov proti FC Liverpool

PARÍŽ 27. novembra (WebNoviny.sk) – Tréner francúzskeho futbalového šampióna Paríž St. Germain Thomas Tuchel môže počítať so službami Kyliana Mbappého a Neymara v stredajšom dôležitom dueli C-skupiny Ligy majstrov, v ktorom jeho zverenci nastúpia na domácom trávniku proti FC Liverpool.

Štyridsaťpäťročný kouč potvrdil túto informáciu médiám na predzápasovej tlačovej konferencii. Obaja hráči podľa neho naplno trénovali v pondelok aj v utorok.

Stále iba 19-ročný Mbappé chýbal v zostave PSG vo víkendom stretnutí domácej najvyššej súťaže proti Toulouse (1:0) pre zranenie ramena, ktoré utrpel počas reprezentačnej prestávky v konfrontácii s Uruguajom. O sedem rokov starší Neymar takisto nezasiahol do ligového súboja, keď sa z národného tímu vrátil so zranením slabín.

Parížania figurujú po štyroch kolách Ligy majstrov na treťom mieste v základnej C-skupine, na vedúci Liverpool aj druhý Neapol však strácajú jediný bod a prípadný domáci triumf nad anglickým protivníkom by ich výrazne priblížil k postupu do vyraďovacej fázy.

Viac k témam: Kylian Mbappé, Liga majstrov, Neymar, PSG Paríž St. Germain
Zdroj: Webnoviny.sk – Neymar a Mbappé budú pripravení nastúpiť na zápas Ligy majstrov proti FC Liverpool © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *