Home / KULTÚRA / Mike Shinoda vystúpi aj v Budapešti a Prahe, na európskom turné podporí sólovku Post Traumatic

Mike Shinoda vystúpi aj v Budapešti a Prahe, na európskom turné podporí sólovku Post Traumatic

BRATISLAVA 27. novembra (WebNoviny.sk) – Americký spevák, rapper, hudobník a producent Mike Shinoda vyrazí na budúci rok na európske turné.

Počas koncertnej šnúry, v rámci ktorej podporí svoju debutovú sólovku Post Traumatic (2018), zavíta aj do Budapešti a Prahy.

V maďarskej metropole si ho fanúšikovia a fanúšičky budú môcť vypočuť 12. marca v Budapest Aréne. O týždeň neskôr, 19. marca, sa 41-ročný interpret predstaví v pražskom Fóre Karlín.

Shinoda tiež počas turné zavíta aj do Nemecka, Talianska, Švajčiarska, Francúzska, Holandska, Veľkej Británie a Luxemburska. Vstupenky na koncerty sa dostanú do predaja 30. novembra.

Michael Kenji Shinoda

Je jedným zo spoluzakladateľov kapely Linkin Park, ktorá vznikla v roku 1996 v Kalifornii. V súčasnosti v nej pôsobia aj Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell a Joe Hahn. Spevák Chester Bennington vlani spáchal samovraždu.

Skupina vydala albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012), The Hunting Party (2014) a One More Light (2017).

Medzi najväčšie hity držiteľov dvoch cien Grammy patria skladby Crawling, In The End, Somewhere I Belong, Numb či What I’ve Done. Ako sólový interpret uviedol tento rok v januári na trh EP Post Traumatic. Spomínaný album s rovnakým názvom vydal v júni.

Informácie pochádzajú z webstránok goout.net, www.mikeshinoda.com a archívu agentúry SITA.

Viac k témam: Mike Shinoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Mike Shinoda vystúpi aj v Budapešti a Prahe, na európskom turné podporí sólovku Post Traumatic © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lukáš Adamec zverejnil video k piesni Vrav si čo chceš. Naživo ju publiku predstaví na svojom Bodka Tour 2024

Zo skladby a jej textu je ľahké porozumieť významu piesne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *