Home / SLOVENSKO / Polícia pátra po lupičovi z lučenskej večierky, namierenou zbraňou pýtal od predavačky peniaze

Polícia pátra po lupičovi z lučenskej večierky, namierenou zbraňou pýtal od predavačky peniaze

BRATISLAVA 26. novembra (WebNoviny.sk) – Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý v piatok 23. novembra o 18:15 vylúpil večierku v Lučenci na Partizánskej ulici. Neznámy muž má podľa polície 20 až 25 rokov, je vysoký zhruba 180 cm, je športovej postavy a má šedé oči.

Na hlave mal šedú šiltovku, oblečenú mal zelenú bundu a pod ňou mal pletený sveter, ktorého vrchnú časť mal natiahnutú cez ústa aj nos. Pred predajňou čakala mladá žena, s ktorou páchateľ ušiel.

Ako ďalej informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, polícia žiada občanov, aby oznámili polícii, ak spoznali podozrivého alebo by mohli poskytnúť k prípadu informácie. Keď podozrivý vošiel do večierky, krátkou zbraňou mieril na predavačku a pýtal od nej peniaze.

Keď zbadal prichádzajúcich zákazníkov, odložil zbraň a odišiel z predajne, dodala Faltániová. Vyšetrovateľ už začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže.

Viac k témam: polícia pátra, večierka, zlodej
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia pátra po lupičovi z lučenskej večierky, namierenou zbraňou pýtal od predavačky peniaze © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľká noc je najstarším a najvýznamnejším kresťanským sviatkom. Poznáte jej históriu a pôvod?

Vysvetlenie pôvodu názvu „veľká“ treba hľadať v časoch otroctva Židov v starovekom Egypte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *