Home / SLOVENSKO / Polícia pokročila vo vyšetrovaní úmrtí v Košickom kraji, smrť muža má zrejme na svedomí jeho brat

Polícia pokročila vo vyšetrovaní úmrtí v Košickom kraji, smrť muža má zrejme na svedomí jeho brat

BRATISLAVA/KOŠICE 26. novembra (WebNoviny.sk) – Policajti objasňujú smrť 43-ročného muža a 40-ročnej ženy v Košickom kraji. Obaja zomreli v piatok, policajti už zadržali podozrivých. V prvom prípade už padlo obvinenie zo zločinu zabitia a páchateľovi hrozí trest na päť až 10 rokov.

Smrť 43-ročného muža, ktorého našli v nočných hodinách v rodinnom dome v obci Krásnohorská Dlhá Lúka v okrese Rožňava, má na svedomí jeho brat. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 48-ročný muž svojho mladšieho brata napadol počas hádky a spôsobil mu zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Prípad 40-ročnej ženy, ktorá vo Veľkých Kapušanoch v Michalovskom okrese, ktorá zomrela po páde z okna bytu stále vyšetrujú. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne nevylúčil cudzie zavinenie a presnú príčinu smrti určí pitva. Ako dodala Mésarová, podozrivého po vykonaní potrebných úkonov zo zadržania prepustili, polícia tragédiu naďalej vyšetruje.

 

 

Viac k témam: obvinenie, Polícia SR, vražda
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia pokročila vo vyšetrovaní úmrtí v Košickom kraji, smrť muža má zrejme na svedomí jeho brat © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *