Home / šport / MOTOR šport / Spoločnosť Pirelli sa dohodla na novej zmluve pre formulu 1, naďalej bude dodávať pneumatiky

Spoločnosť Pirelli sa dohodla na novej zmluve pre formulu 1, naďalej bude dodávať pneumatiky

ABÚ ZABÍ 25. novembra (WebNoviny.sk) – Talianska spoločnosť Pirelli bude dodávať pneumatiky pre motoristickú formulu 1 do konca sezóny 2023.

Milánska firma poskytuje pneumatiky pre F1 od roku 2011, o novú zmluvu sa uchádzala spolu s výrobcom Hankook, ktorý zásobuje seriály DTM a európsku F3.

Pirelli bolo dôležitým a cenným partnerom formuly 1, je lídrom v ponúkaní inovatívnych riešení. Ide o prvotriednu značku, jasného globálneho lídra v motoršporte a naša aktuálna spolupráca s ňou je dôkazom toho, že chceme formulu 1 spájať s tým najlepším v tejto oblasti,“ povedal prezident a výkonný riaditeľ F1 Chase Carey. Informoval portál motorsport.com.

Viac k témam: F1 Formula 1, Pirelli
Zdroj: Webnoviny.sk – Spoločnosť Pirelli sa dohodla na novej zmluve pre formulu 1, naďalej bude dodávať pneumatiky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lewis Hamilton sa teší na nové výzvy v tíme Ferrari, ale v Mercedese má ešte nedokončenú prácu

Lewis Hamilton vo Ferrari nahradí španielskeho jazdca Carlosa Sainza mladšieho, ktorý sa s predstaviteľmi stajne nedohodol na novom kontrakte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *