Home / SVET / Video: Rapper odrecitoval na streche auta niekoľko veršov, za nepovolený koncert pôjde do väzenia

Video: Rapper odrecitoval na streche auta niekoľko veršov, za nepovolený koncert pôjde do väzenia

BRATISLAVA 23. novembra (WebNoviny.sk) – Sudca v Krasnodare na juhu Ruska poslal za mreže na dvanásť dní ruského rappera za „nepovolené vystúpenie„. Toho sa mal 25-ročný Dmitrij Kuznecov, známy pod umeleckým menom Husky, dopustiť tým, že v stredu pred davom svojich fanúšikov odrecitoval zo strechy auta niekoľko veršov.

Na videu z tejto udalosti vidno, ako ho priamo z miesta odvádzajú policajti. Krátke Huskyho vystúpenie na streche auta nasledovalo po tom, čo na poslednú chvíľu na naliehanie predstaviteľov ministerstva kultúry zakázali Huskyho koncert v Krasnodare.

Organizátori preto akciu presunuli do menšieho klubu, tam však ktosi vypol elektrický prúd, a tak sa Husky rozhodol aspoň pre krátke vystúpenie na streche auta.

Texty rappera Huskyho kritizujú režim prezidenta Vladimira Putina a neslobodu, v ktorej musia vyrastať mladí Rusi. Podľa ministerstva kultúry je jeho tvorba extrémistická a v textoch údajne okrem iného uráža veriacich a vyzýva na cudzoložstvo.

Viac k témam: rapper, Vladimir Putin, zatknutie
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Rapper odrecitoval na streche auta niekoľko veršov, za nepovolený koncert pôjde do väzenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajina ako terorista a Západ ako sponzor terorizmu. Kremeľ podľa ISW využíva napätie po tragédii v Moskve

Piatkový útok na Crocus City Hall, ku ktorému sa prihlásila extrémistická skupina Islamský štát, neprežilo prinajmenšom 143 ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *