Home / SLOVENSKO / Foto: Šiesti utrpeli zranenia pri nehode v Čáčove, jedenásťročného cyklistu zrazilo v Senici auto

Foto: Šiesti utrpeli zranenia pri nehode v Čáčove, jedenásťročného cyklistu zrazilo v Senici auto

BRATISLAVA/TRNAVA 14. novembra (WebNoviny.sk) – S ťažkými zraneniami skončil cyklista, ktorého v utorok večer v Skalici zrazilo auto.

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, 40-ročný Skaličan zrejme nedal prednosť vodičovi Fordu a vošiel do križovatky. Nie je vylúčené, že na bicykel si sadol pod vplyvom alkoholu. Okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Vážna nehoda sa stala aj v pondelok popoludní v Senici. Jedenásťročný chlapec vyšiel s bicyklom z vedľajšej cesty na hlavnú a zrazilo ho auto. Zraneného chlapca previezli do bratislavskej nemocnice.

Šesť zranených si vyžiadala nehoda, ktorá sa stala v pondelok ráno v obci Čáčov v okrese Senica. Ako uviedla Linkešová, 35-ročný vodič Peugeotu sa zrejme dostatočnej nevenoval riadeniu a narazil do pred ním idúcej Octavie. Škodovku odhodilo mimo cesty, kde narazila do dvoch Srbov vo veku 35 a 37 rokov. Obaja chodci a posádka Octavie utrpeli iba ľahké zranenia.

Viac k témam: dopravná nehoda, zrážka cyklistu s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Šiesti utrpeli zranenia pri nehode v Čáčove, jedenásťročného cyklistu zrazilo v Senici auto © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mesto Žilina si tento rok zabezpečí kosenie vo vlastnej réžii, s externou firmou nebola samospráva spokojná

Spoločnosť TSM Žilina vznikla pred tromi rokmi s cieľom postupného prevzatia a zabezpečenia činností súvisiacich s údržbou verejného priestoru od externých dodávateľov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *