Home / šport / Futbal / Lobotka s Mazáňom majú nového trénera, Celta Vigo po prehre s Realom angažovala Cardosa

Lobotka s Mazáňom majú nového trénera, Celta Vigo po prehre s Realom angažovala Cardosa

VIGO 13. novembra (WebNoviny.sk) – Španielsky futbalový klub Celta Vigo sa po nedeľňajšej ligovej prehre s Realom Madrid (2:4) odhodlal k výmene na pozícii hlavného trénera. Doterajšieho kormidelníka, Argentínčana Antonia Mohameda, vystriedal Miguel Cardoso.

Štyridsaťšesťročný Portugalčan v minulosti pôsobil ako asistent v Sportingu Braga, Šachtare Doneck či Deportive La Coruňa. Ako hlavný kouč viedol FC Rio Ave a francúzsky klub FC Nantes.

Galícijský klub, kde hrávajú aj Slováci Stanislav Lobotka a Róbert Mazáň, sa po solídnom úvode ročníka 2018/2019 postupne prepadol až na 14. miesto (14 bodov). Na siedmu priečku však momentálne stráca iba tri body.

„Chceli by sme byť v pohárovej Európe. Stále je pred nami ešte veľa zápasov. Teraz však budeme musieť zbierať body aj s tými silnejšími súpermi, keďže so slabšími sme ich postrácali. Takže to bude ťažšie,“ poznamenal Lobotka na pondelňajšom reprezentačnom zraze v Šamoríne.

Viac k témam: Celta Vigo, La Liga, Miguel Cardoso, Stanislav Lobotka
Zdroj: Webnoviny.sk – Lobotka s Mazáňom majú nového trénera, Celta Vigo po prehre s Realom angažovala Cardosa © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *