Home / POLITIKA / MATKA zavraždenej snúbenice J.KUCIAKa uspela vo voľbách. BUDE kandidovať aj do PARLAMENTU?

MATKA zavraždenej snúbenice J.KUCIAKa uspela vo voľbách. BUDE kandidovať aj do PARLAMENTU?

Úspech v sobotných komunálnych voľbách zaznamenala aj  Zlatica Kušnírová v malej východoslovenskej obci Gregorovce.

Zlatica Kušnírová sa v tomto roku stala známa celému Slovensku ako symbol boja proti vládnej strane Smer. Začala sa totiž výrazne mediálne prezentovať po smrti svojej dcéry Martiny Kušnírovej, ktorá bola snúbenicou zavraždeného investigatívneho novinára Jána Kuciaka.

Zlatica Kušnírová však v komunálnej politike nie je neznáma. Do miestneho zastupiteľstve obce Gregorovce bola zvolená už druhý krát. V minulých voľbách kandidovala za Procházkovu stranu SIEŤ, teraz pre zmenu zmenila politické tričko a kandidovala za Matovičovu stranu OĽANO.

Igor Matovič matku zavraždenej Martiny Kušnírovej výrazne mediálne podporoval, čo navodzuje mediálnu symboliku konania šéfa OĽANO obdobnú, akú už robil v prípade pani Remiášovej. Zaujímavý postreh v tomto prípade prináša na politické pôsobenie pani Remiášovej novinár Kapusta TU – Remiášová parazituje na smrti syna a mieri do politiky

Akoby politické zneužívanie osobných tragédii ako ich prezentuje OĽANO (najprv pri pani Remiášovej, teraz pri pani Kušnírovej) na získavanie politických bodov vyvolávalo dojem, že Igor Matovič cynicky kalkuluje s tragédiami ľuďí v túžbe dosiahnuť v politike maximum.

Parlamenté voľby sa bližia a tak už čoskoro uvidíme, či Matovič postaví na svoju kandidátnu listinu aj matky oboch zavraždených ľudí.

Ak naozaj Igor Matovič postaví na svoju kandidátnu listinu do parlamentu pani Remiášovu a pani Kušnírovú bude musieť presvedčiť verejnosť, že z jeho strany nejde len o cynické zneužívanie týchto žien a snahu vytĺcť politický kapitál z ohavných vrážd  ich detí (M. Kušírovej a R. Remiáša) ale ide o úprimnú snahu zabojovať za slušnejšie Slovensko.

(IV)

Zdroj info a ilustračné foto: TU, FB a TU

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ťažká dilema Petra Pellegriniho

Blížia sa prezidentské voľby a podľa prieskumov verejnej mienky má Pellegrini veľkú šancu, že v …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *