Home / šport / Futbal / V najlepšej jedenástke sezóny v MLS sa objavil Zlatan Ibrahimovič, ale aj „nováčik“ Wayne Rooney

V najlepšej jedenástke sezóny v MLS sa objavil Zlatan Ibrahimovič, ale aj „nováčik“ Wayne Rooney

NEW YORK 12. novembra (WebNoviny.sk) – Anglický futbalový útočník Wayne Rooney z tímu DC United sa dostal do najlepšej jedenástky sezóny v zámorskej Major League Soccer napriek tomu, že za Atlantikom pôsobí iba od leta.

Tridsaťtriročný zakončovateľ nastrieľal v 20 dueloch MLS až 12 gólov. Okrem Rooneyho sa medzi elitnými hráčmi tohto ročníka zámorskej elitnej ligy objavil aj Švéd Zlatan Ibrahimovič z Los Angeles Galaxy či venezuelský útočník Josef Martínez z Atlanty, ktorý stanovil s 31 gólmi nový rekord súťaže.

Do najlepšej jedenástky sa dostal aj brankár Columbusu Zack Steffen, obrancovia Kemar Lawrence a Aaron Long z New Yorku Red Bulls a Chad Marshall zo Seattlu, ako aj stredopoliari Luciano Acosta (DC United), Miguel Almirón (Atlanta), Ignacio Piatti (Montreal) a Carlos Vela (FC Los Angeles). Medzi najlepšími sa neobjavil slovenský reprezentant Albert Rusnák, ktorý hráva za tím Real Salt Lake.

Viac k témam: Josef Martínez, Los Angeles Galaxy, MLS Major League Soccer, Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovič
Zdroj: Webnoviny.sk – V najlepšej jedenástke sezóny v MLS sa objavil Zlatan Ibrahimovič, ale aj „nováčik“ Wayne Rooney © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *