Home / šport / Futbal / Disciplinárna komisia v Česku si posvieti na slovenského obrancu Ján Ďurica z Dukly Praha

Disciplinárna komisia v Česku si posvieti na slovenského obrancu Ján Ďurica z Dukly Praha

PRAHA 8. novembra (WebNoviny.sk) – Disciplinárna komisia Ligovej futbalovej asociácie (LFA) v Česku si posvieti na slovenského obrancu Ján Ďurica z Dukly Praha. Ten sa v minulotýždňovom zápase proti Jabloncu prezentoval ostrým zákrokom na Masopusta, za ktorý dostal žltú kartu.

Skončil v nemocnici

Komisia Rozhodcov FAČR však informovala, že za to mal dostať kartu červenú. Súper po Ďuricovom zákroku musel odstúpiť z hry a skončil v nemocnici. Slovenský zadák môže počas disciplinárneho konania hrať. Informuje o tom portál iDnes.cz.

Tréneri oboch tímov priznali, že v prípade Ďuricu nešlo o úmysel ublížiť protihráčovi. „Je to kontaktný šport. Bol to tvrdý zákrok, na ktorý Masopust nebol pripravený, nebol spevnený. Je škoda, že k tomu došlo. Nechce sa mi veriť, že by Ďurica išiel do zákroku s nekalým úmyslom.

Ostrý Zákrok

Išiel do toho tvrdo, možno bol trochu frustrovaný a ten zákrok z toho nejako vyplynul. Pre nás je najhoršie, že Masopust je zranený,“ poznanemal kouč Jablonca Petr Rada.

Jeho kolega z lavičky Dukly Roman Skuhravý mal podobný názor: „Bol to ostrý zákrok, ale ako poznám svojho hráča, rozhodne to nebol úmysel. Videl som to na videu, futbal prináša aj takéto situácie. Je mi ľúto Masopusta, ale to je futbal, je to tvrdý šport.“

Dukla Praha je v tabuľke najvyššej českej futbalovej súťaže na poslednom 16. mieste so ziskom desiatich bodov zo štrnástich duelov.

Viac k témam: Ján Ďurica
Zdroj: Webnoviny.sk – Disciplinárna komisia v Česku si posvieti na slovenského obrancu Ján Ďurica z Dukly Praha © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Žilinčania triumfovali v Podbrezovej, zápas Dunajskej Stredy s Ružomberkom opäť skončil remízou

Šieste kolo nadstavby v nedeľu podvečer uzavrie prestížne derby medzi Trnavou a Slovanom Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *