Home / KULTÚRA / Hudba / Rapper Rytmus sa bude ženiť, jeho snúbenicou sa stala modelka Jasmina Alagič

Rapper Rytmus sa bude ženiť, jeho snúbenicou sa stala modelka Jasmina Alagič

BRATISLAVA 6. novembra (WebNoviny.sk) – Slovenský rapper Rytmus sa zasnúbil s modelkou a moderátorkou Jasminou Alagič. Štyridsaťjedenročný interpret novinku potvrdil na službe Instagram.

„Staneš sa ženou môjho života? Povedala ÁNO. Stalo sa tak v Bosne/Tuzle okolo polnoci na jej obľúbenom mieste. Do poslednej sekundy netušila, že som ten prsteň od štvrtka nosil pri sebe. Bolo to krásne, emočné a tak prirodzené. Na tento moment som čakal celý život. Poviem vám tak, že pokľaknúť pred ženou svojho života a požiadať ju o ruku, je neopísateľne najkrajší pocit, aký som zažil,“ napísal rapper a zverejnil aj fotografiu s usmiatou snúbenicou, ktorá ukazuje nový prsteň.

Dvojica tento rok v máji priznala, že tvorí pár. Rytmus predtým sedem rokov randil so speváčkou Darou Rolins, pričom svoj rozchod ohlásili v marci.

Rytmus vlastným menom Patrik Vrbovský, začínal v skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

Jasmina Alagič sa venuje modelingu. V roku 2009 bola finalistkou súťaže Miss Universe Slovenskej republiky, nedávno sa predstavila ako moderátorka šou Československá Super Star a v súčasnosti účinkuje v projekte Tvoja tvár znie povedome.

Viac k témam: Jasmina Alagič, Rytmus, zasnúbenie
Zdroj: Webnoviny.sk – Rapper Rytmus sa bude ženiť, jeho snúbenicou sa stala modelka Jasmina Alagič © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ceny Grammy 2024 patrili ženám, Taylor Swift zlomila rekord a prvý gramofónik si odniesla aj Miley Cyrus (video+foto)

Už 66. ročník udeľovania cien Grammy sa uskutočnil v Los Angeles. Časť ceremónie v Cypto.com Arene, ktorú vysielali v televízii, moderoval Trevor Noah.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *