Home / šport / Futbal / Realu Madrid budú v najbližšom zápase chýbať viaceré opory

Realu Madrid budú v najbližšom zápase chýbať viaceré opory

MADRID 2. novembra (WebNoviny.sk) – Španielsky futbalový klub Real Madrid sa vo víkendovom stretnutí La Ligy proti Valladolidu nebude môcť spoľahnúť na viaceré opory. Kvôli zraneniam dočasný tréner Santiago Solari nebude mať k dispozícii ľavého beka Marcela, stopéra Raphaela Varana či pravého beka Daniho Carvajala.

Zranenie vyradilo z hry aj stopéra Jesusa Valleja. Problémy bude mať trinásťnásobný držiteľ titulu Ligy majstrov aj v útoku. V domácom zápase Primera División bude absentovať aj útočník Mariano.

Trápenie „pusiniek

Real Madrid absolvuje na štadióne Santiaga Bernabeua svoj prvý ligový zápas bez kouča Julena Lopeteguiho, s ktorým sa klub dohodol na ukončení spolupráce. „Pusinky“ prehrali štyri z posledných piatich ligových zápasov a v tabuľke La Ligy sa momentálne nachádzajú na 9. mieste.

Ich súper z Valladolidu neprehral v ostatných šiestich zápasoch a ťahá šnúru štyroch víťazných stretnutí v rade. Klub, ktorý vlastní bývalý brazílsky futbalista Ronaldo, figuruje v priebežnej tabuľke na šiestej pozícii s náskokom dvoch bodov na „kráľovský veľkoklub“.

Viac k témam: La Liga, Real Madrid, zranení hráči
Zdroj: Webnoviny.sk – Realu Madrid budú v najbližšom zápase chýbať viaceré opory © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *