Home / SLOVENSKO / Zmiznutie spisu v kauze Technopol potvrdzuje existenciu justičnej mafie, tvrdia liberáli zo SaS

Zmiznutie spisu v kauze Technopol potvrdzuje existenciu justičnej mafie, tvrdia liberáli zo SaS

BRATISLAVA 23. októbra (WebNoviny.sk) – Zmiznutie časti spisu v kauze Technopol, s ktorou je spájaný aj väzobne stíhaný Marian K., potvrdzuje podľa strany Sloboda a Solidarita (SaS) existenciu fenoménu justičnej mafie.

Uvádza sa to vo vyhlásení liberálov s tým, že strana žiada ministra spravodlivosti Gábora Gála, aby na Okresnom súde Bratislava I obnovil poriadok a zákonnosť.

Vedomé zamedzovanie spravodlivosti

„Zmiznutie spisu znamená vedomé zamedzovanie priechodu spravodlivosti,“ povedal poslanec Alojz Baránik s tým, že ide o nehoráznosť, ktorá vrhá zlé svetlo na všetkých poctivých sudcov, a to nielen na Okresnom súde Bratislava I.

Podľa SaS sa aj týmto činom znova potvrdzuje, že vlády Roberta Fica odovzdali Slovensko zlodejom, bezcharakterným chamtivcom i s justíciou, prokuratúrou a políciou.

O zmiznutí približne troch stoviek strán zo spisu v kauze Technopol z Okresného súdu Bratislava I informoval ako prvý denník SME. Záležitosť momentálne na pôde súdu rieši aj minister spravodlivosti Gábor Gál.

O kauze Technopol písal aj Kuciak

Kauza Technopol sa týka sporov o majetok v hodnote približne 20 miliónov eur. O akcie spoločnosti Technopol Services sa sporili manželia Pavel a Denisa P. Záležitosť vyšetrovala aj polícia, ktorá v prípade vzniesla obvinenia z krádeže akcií a legalizácie príjmov z trestnej činnosti.

O kauze písal aj zavraždený novinár Ján Kuciak, pričom sa v súvislosti so záležitosťou spomínalo aj meno podnikateľa Mariana K. Tomu podľa medializovaných informácií prišlo na účet približne pol milióna eur z danej spoločnosti.

Viac k témam: Ján Kuciak, kauza Technopol, SaS Sloboda a Solidarita
Zdroj: Webnoviny.sk – Zmiznutie spisu v kauze Technopol potvrdzuje existenciu justičnej mafie, tvrdia liberáli zo SaS © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *