Home / SLOVENSKO / Autor sa môže časom na svoju rigoróznu prácu pozerať kritickejšie, podľa Hliváka je to prirodzené

Autor sa môže časom na svoju rigoróznu prácu pozerať kritickejšie, podľa Hliváka je to prirodzené

BRATISLAVA 23. októbra (WebNoviny.sk) – Autor diplomovej či rigoróznej práce môže s odstupom rokov a pribúdajúcimi skúsenosťami pozerať na prácu kritickejšie, ale podľa predsedu Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Miroslava Hliváka je to prirodzené.

Skúsenosti môžu zmeniť pohľad

Ako povedal v utorok pre agentúru SITA, človek naberá nové skúsenosti a tie môžu zmeniť jeho pohľad na danú problematiku aj na spôsob, ako túto problematiku v práci a v danom čase uchopili.

„Opakujem ale, že je to prirodzené. Ja však môžem hovoriť len za seba. Svoje práce som pripravený, v prípade záujmu, zverejniť,“ povedal. Hliváka ako kandidáta na predsedu ÚVO pôvodne navrhla Právnická fakulta Univerzity Komenského v Bratislave.

Hlivák je absolventom Právnickej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave. Vyštudoval na nej magisterské štúdium. Po obhájení diplomovej práce na Právnickej fakulte následne obhájil aj rigoróznu prácu.

Za svojimi prácami si stojí

„Nemám absolútne žiadny problém s tým, aby moje práce boli zverejnené. Okrem UK som študoval aj na BIBS – Nottingham Trent University, kde som obhájil dizertačnú prácu štúdia LLM, a na Paneurópskej vysokej škole na Fakulte práva som obhájil doktorandskú dizertačnú prácu. Všetky moje práce dám kedykoľvek k dispozícii, keďže si za nimi stojím,“ uviedol.

Denník N 24. septembra napísal, že predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko tají, ako sa stal doktorom práv. V životopise si uvádza iba štúdium na Univerzite Komenského v Bratislave, kde ukončil magisterské štúdium. Titul JUDr. získal na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici. Svoju záverečnú prácu však odmietol zverejniť.

Viac k témam: Andrej Danko – rigorózna práca, Miroslav Hlivák
Zdroj: Webnoviny.sk – Autor sa môže časom na svoju rigoróznu prácu pozerať kritickejšie, podľa Hliváka je to prirodzené © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *