Home / šport / Hokej / Hviezdami týždňa v NHL sú útočníci Landeskog s McDavidom a brankár Fleury

Hviezdami týždňa v NHL sú útočníci Landeskog s McDavidom a brankár Fleury

NEW YORK 22. októbra (WebNoviny.sk) – Brankár Marc-André Fleury a útočníci Gabriel Landeskog a Connor McDavid tvoria menoslov troch najlepších hokejistov uplynulého týždňa zámorskej NHL.

Úspešný týždeň Colorada

Prvou hviezdou sa stal švédsky kapitán Colorada Avalanche Gabriel Landeskog. Dvadsaťpäťročný krídelník strelil šesť gólov a pridal jednu asistenciu v troch stretnutiach.

Colorado má za sebou úpsešný týždeň, aj vďaka svojmu kapitánovi získalo päť zo šiestich možných bodov. Landeskogovi sa darilo najmä v zápase proti New Jersey, keď sa prezentoval tretím hetrikom v kariére.

McDavid nazbieral šesť bodov

Druhým oceneným je kapitán Edmontonu Oilers Connor McDavid. Jeden z najlepších hráčov súčasnosti nazbieral šesť bodov (2+4) v troch dueloch. Dvadsaťjedenročný útočník má v aktuálnej sezóne na konte už 11 kanadských bodov (4+7).

Za tretiu hviezdu vyhlásili brankára Vegas Golden Knights Marca-Andrého Fleuryho. Skúsený gólman odchytal dve stretnutia a v oboch vychytal triumf svojho tímu. V domácich zápasoch proti Buffalu a Anaheimu inkasoval po jednom góle. Fleury má na konte už 408. triumfov v NHL a osamostatnil sa od Glenna Halla na 10. mieste v historickej tabuľke tejto štatistiky.

Viac k témam: Colorado Avalanche, Connor McDavid, Edmonton Oilers, Gabriel Landeskog, Marc-André Fleury, NHL, Vegas Golden Knights
Zdroj: Webnoviny.sk – Hviezdami týždňa v NHL sú útočníci Landeskog s McDavidom a brankár Fleury © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obranca Šimon Nemec strelil v derby svoj tretí gól v NHL (video)

Dvadsaťročný obranca odohral svoj 43. zápas v aktuálnej sezóne NHL, na konte má okrem troch presných zásahov aj 14 asistencií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *