Home / šport / Hokej / Marko Daňo si odkrúti premiéru v drese Colorada, na drese bude mať číslo 56

Marko Daňo si odkrúti premiéru v drese Colorada, na drese bude mať číslo 56

DENVER 22. októbra (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejista Marko Daňo absolvuje tohtosezónny debut v zámorskej NHL i premiéru v drese Colorada v pondelňajšom stretnutí na ľade Philadelphie.

Na drese bude mať 56

Dvadsaťtriročný útočník by mal nastúpiť v útoku s Tysonom Jostom a Gabrielom Bourquem. Na drese bude mať číslo 56. Som vďačný za túto príležitosť. Dúfam, že dokážem pomôcť tímu,“ cituje rodáka z rakúskeho Eisenstadtu portál SlovakNHL.sk.

Na výkon novej akvizície je zvedavý aj tréner Avalanche Jared Bednar. „Myslím si, že momentálne je v životnej forme. Dbal na správnu stravu a tvrdo trénoval, takže by mal byť rýchlejší a obratnejší ako v minulosti. Podľa mňa si zaslúži minúty na ľade,“ vyhlásil kouč Colorada.

Colorado ho stiahlo z waiver listiny

Marko Daňo sa stal súčasťou organizácie Avalanche v pondelok, keď si ho tím stiahol z listiny nechránených voľných hráčov, kam ho zapísal niekdajší zamestnávateľ Winnipeg.

Za Jets v aktuálnom ročníku neodohral ani jeden zápas. Daňo bol k dispozícii trénerovi Bednarovi už v sobotňajšom stretnutí proti Caroline, ale duel sledoval iba z tribúny.

Colorado nastúpi proti Philadelphii od 1.00 h SELČ (už v utorok ráno).

Viac k témam: Colorado Avalanche, Marko Daňo, NHL, Winnipeg Jets
Zdroj: Webnoviny.sk – Marko Daňo si odkrúti premiéru v drese Colorada, na drese bude mať číslo 56 © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Obranca Šimon Nemec strelil v derby svoj tretí gól v NHL (video)

Dvadsaťročný obranca odohral svoj 43. zápas v aktuálnej sezóne NHL, na konte má okrem troch presných zásahov aj 14 asistencií.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *