Home / SLOVENSKO / V rodinnom dome v Sokolciach vybuchol kotol, matku s dieťaťom ratovali leteckí záchranári

V rodinnom dome v Sokolciach vybuchol kotol, matku s dieťaťom ratovali leteckí záchranári

BRATISLAVA 22. októbra (WebNoviny.sk) – V rodinnom dome v obci Sokolce v okrese Komárno v pondelok podvečer vybuchol kotol, matka s dieťaťom majú popáleniny.

Približne na päťdesiatich percentách povrchu tela má 47-ročná matka popáleniny 2. stupňa, štvorročné dieťa je po výbuchu s popáleninami 1. a 2. stupňa na približne 25 percentách povrchu tela.

Matka i dieťa sú však pri vedomí a v stabilizovanom stave na Klinike popálenín a rekonštrukčnej chirurgie v bratislavskom Ružinove.

Do Bratislavy ich letecky transportovali posádky leteckých záchranárov z Nitry, agentúru SITA o tom informovala Zuzana Hopjaková z Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE.

Viac k témam: nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – V rodinnom dome v Sokolciach vybuchol kotol, matku s dieťaťom ratovali leteckí záchranári © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Pavel Banák z Banchem: Počas pandémie sme zvládli zo dňa na deň trojnásobné zvýšenie výroby

Rozhovor s Pavlom Banákom, zakladateľom a spolumajiteľom spoločnosti Banchem s.r.o., ktorá je 100 percentným slovenským výrobcom a distribútorom čistiacich, dezinfekčných a špeciálnych prostriedkov pre prakticky všetky oblasti hygieny a čistenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *