Home / šport / KHL / Najlepší strelec českej extraligy smeruje do KHL, oblečie si dres Metallurgu Magnitogorsk

Najlepší strelec českej extraligy smeruje do KHL, oblečie si dres Metallurgu Magnitogorsk

MAGNITOGORSK 19. októbra (WebNoviny.sk) – Český útočník Michal Bulíř sa stal novou posilou Metallurgu Magnitogorsk a prvýkrát v kariére smeruje do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

Dvadsaťsedemročný center schopný hrať aj na krídle mal vynikajúci úvod ročníka v českej najvyššej súťaži, keď v jedenástich dueloch za Liberec dosiahol už trinásť presných zásahov a vyrovnal svoj kariérny rekord medzi seniormi. V ruskom tíme bude pôsobiť pod vedením krajana Josefa Jandača. Informáciu priniesol klubový web „bielych tigrov“.

„Darilo sa mi strieľať góly a zrazu prišiel výrazný záujem zo zahraničia, kde som rokoval s viacerými klubmi. Rozhodol som sa prikývnuť na ponuku Magnitogorska, ktorá je pre mňa veľkou výzvou. V zmluve som mal uvedené, že môžem po sezóne odísť do zahraničia, ale tréner Filip Pešán mi umožnil prestúpiť už teraz. Celej libereckej organizácii patrí obrovská vďaka. Ako odchovanec Liberca si veľmi vážim, čo pre mňa urobili,“ vyjadril sa Bulíř, ktorý bol v doterajšej kariére verný iba materskému klubu.

Viac k témam: KHL Kontinentálna hokejová liga, Metallurg Magnitogorsk
Zdroj: Webnoviny.sk – Najlepší strelec českej extraligy smeruje do KHL, oblečie si dres Metallurgu Magnitogorsk © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *