Home / šport / Futbal / ŠK Slovan Bratislava reaguje na slová Kozáka, brankár Šulla bude potrestaný

ŠK Slovan Bratislava reaguje na slová Kozáka, brankár Šulla bude potrestaný

BRATISLAVA 18. októbra (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalový vicemajster ŠK Slovan Bratislava sa rozhodol vyvodiť dôsledky voči brankárovi Michalovi Šullovi za porušenie životosprávy počas minulotýždňovej reprezentačnej akcie.

Šulla bol jeden zo siedmich hráčov, ktorí po sobotňajšej prehre Slovákov s výberom s Česka (1:2) v európskej Lige národov prehýril noc. Slovan bude Šullu riešiť interne a neminie ho ani finančný postih.

„Takéto správanie je v podaní hráča neakceptovateľné, a to bez ohľadu na to, či sa previnil počas klubového alebo reprezentačného programu. Hráči si musia uvedomiť, že aj mimo futbalového trávnika reprezentujú značku ŠK Slovan. Michal Šulla bude za porušenie životosprávy potrestaný v zmysle nášho disciplinárneho poriadku. Rozhodnutie o tom, či sa naďalej bude pripravovať s prvým tímom alebo bude dočasne preradený do rezervy, je v rukách hlavného trénera. Vyradenie hráča z kádra či pohyby hráčov z juniorky či dorastu do prvého mužstva sú plne v kompetencii trénera Martina Ševelu,“ vyhlásil viceprezident klubu Ivan Kmotrík mladší.

Informácie priniesol oficiálny web ŠK Slovan Bratislava.

Viac k témam: Ján Kozák, Michal Šulla, ŠK Slovan Bratislava, slovenská futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – ŠK Slovan Bratislava reaguje na slová Kozáka, brankár Šulla bude potrestaný © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *