Home / SVET / Auto francúzskej polície vraj priviezlo do Talianska dvoch Afričanov, ministerstvo chce vysvetlenie

Auto francúzskej polície vraj priviezlo do Talianska dvoch Afričanov, ministerstvo chce vysvetlenie

RÍM 15. októbra (WebNoviny.sk) – Talianske ministerstvo zahraničných vecí v pondelok požiadalo francúzske veľvyslanectvo o vysvetlenie prípadu, počas ktorého údajne auto francúzskej polície previezlo cez hranice do Talianska dve osoby pôvodom z Afriky, vyložilo ich v lese neďaleko talianskeho Turína a opäť sa vrátilo do Francúzska.

Podľa talianskej tlačovej agentúry ANSA zachytila talianska polícia pohyb auta svojich francúzskych kolegov pomocou bezpečnostných kamier.

„Nechce sa mi veriť, že by Macronove Francúzsko využívalo svoju políciu na to, aby v Taliansku potajomky vyhadzovalo imigrantov,“ komentoval tieto informácie taliansky minister vnútra Matteo Salvini. Francúzsko zatiaľ na tieto správy nereagovalo.

Viac k témam: migranti, polícia, Taliansko
Zdroj: Webnoviny.sk – Auto francúzskej polície vraj priviezlo do Talianska dvoch Afričanov, ministerstvo chce vysvetlenie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

USA a Británia uvalili pre útok proti Izraelu nové sankcie na Irán, majú zasiahnuť výrobu dronov

Teherán vyhlásil, že svoj útok z 13. apríla vykonal v odvete za údajný izraelský úder na iránsky konzulát v sýrskom Damasku, pri ktorom zomreli vojenskí predstavitelia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *