Home / šport / Futbal / Antonio Cassano definitívne ukončil hráčsku kariéru, pôsobil v AS Rím aj v Reale Madrid

Antonio Cassano definitívne ukončil hráčsku kariéru, pôsobil v AS Rím aj v Reale Madrid

RÍM 13. októbra (WebNoviny.sk) – Taliansky futbalový útočník Antonio Cassano sa rozhodol vo veku 36 rokov ukončiť svoju aktívnu kariéru. Urobil tak len týždeň potom, čo začal trénovať s tímom Serie C Virtus Entella.

Bývalý člen „azúrovej squadry“ to odôvodnil tým, že už nemá mentálne nastavenie na pravidelný tréning. „Prišiel ten deň, keď som sa rozhodol, že nemá zmysel pokračovať,“ uviedol Cassano, ktorý začínal s profesionálnym futbalom v Bari, pôsobil však aj v takých veľkokluboch ako AS Rím, Real Madrid, AC Miláno či Inter Miláno.

V 419 klubových zápasoch nastrieľal dohromady 115 gólov. Najlepšie roky prežil v metropole Talianska – v drese tamojšieho AS. Na reprezentačnej scéne nastúpil na 39 stretnutí a pripísal si okrúhlu desiatku presných zásahov.

Antonio Cassano zavesil kopačky na klinec už po tretí raz. Prvýkrát tak spravil ešte v januári 2017 ako hráč Sampdorie Janov. Následne si však svoje rozhodnutie rozmyslel. Jeho anabáza v Hellase Verona sa však skončila už po ôsmich dňoch od podpísania zmluvy vlani v júli.

Návrat mu nevyšiel ani tentoraz, a to napriek tomu, že počas tohto týždňa predviedol ako striedajúci hráč skvelý výkon v drese Virtusu Entella, keď si za dvadsať minút pripísal tri gólové prihrávky. Posledný súťažný duel odohral Cassano ešte v sezóne 2016/2017 za Sampdoriu Janov. Informáciu priniesol portál BBC.com.

Viac k témam: Antonio Cassano, AS Rím, Inter Miláno, Real Madrid
Zdroj: Webnoviny.sk – Antonio Cassano definitívne ukončil hráčsku kariéru, pôsobil v AS Rím aj v Reale Madrid © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *