Home / POLITIKA / KOČNER je FALOŠná STOPA. ZA VRAŽDou Kuciaka sú iní

KOČNER je FALOŠná STOPA. ZA VRAŽDou Kuciaka sú iní

Mediálny lynč M. Kočnera neustále pokračuje. Isté médiam bičujú atmosféru a istí politici rovnako nechutne parazitujú na kauze vraždy novinára Kuciaka. Marián Kočner je výborný terč na odpútanie pozornosti a zametanie stôp, ktoré by mohli viesť k odhaleniu skutočných objednávateľov vraždy mladého novinára.

Viacerým osobám viac ako len vyhovuje, že tento ešte donedávna „celebritný a kontroverzný“ podnikateľ sedí v Leopoldove. Písale sme o tom TU: TLAK na KOČnera. Už je s ČERNÁKom v LEOPOLDOVSKOM ŤAŽKOM žalári. VIDEO

Vyhlásenia, že za vraždou stojí Kočner /písali sme o tom TU  / sú postavené na vode a to, že „Zoltán A. vo svojej výpovedi uviedol, že to, že si vraždu objednal Kočner, mu povedala ďalšia z obvinených Alena Zs., ktorá sa s objednávkou vraždy Kuciaka obrátila naňho.“ má nulovú váhu a relavanciu pred súdom.

Je známym faktom, že obvinení si vymýšľajú, klamú, kamuflujú a snažia sa uniknúť spravodlivosti, prípadne znížiť mieru svojej zodpovednosti na trestnom čine. Je jasné, že „svedectvo Zoltána A. je svedectvom z počutia“ a to súdy do úvahy neberú.

Ako uviedol nami oslovený známy trestný advokát, „súdy na Slovensku tvrdenie z druhej ruky nepovažujú za priamu svedeckú výpoveď a tak sa k tomu aj stavajú.“

Samozrejme, že takéto vyhlásenie /vraždu si objednal Kočner/ má mediálne výborný zásah a účel plní. „Zameranie a vyyolanie pozornosti na Kočnera je tak mimoriadne chytré zo strany skutočných páchateľov. Odpútava pozornosť a sťažuje vyšetrovanie.“

„Kočner je však falošná stopa. Za vraždou Kuciaka sú iní,“ uviedol pre DENNÍK POLITIKA zdroj, ktorý je dobre oboznámený s okolnosťami medialnych hier v takýchto citlivých prípadoch.

Kočner samozrejme nie je nevinný baránok, ktorý „dlhoročnou a poctivou prácou“ nahonobil svoje majetky ale nie je ani objednávateľom vraždy novinára Kuciaka. To, že Kočner v poslednom roku „niektoré veci prepískol a zaútočil aj na novinárov s portálom NA PRANIERI“ neznamená, že by samotní novinári nemali strácať objektivitu a nezainteresovanosť pri podávaní informácii vo veci obvineného Mariána K.

Príkladom nekorektnosti je napríklad aj toto video

Na druhej strane objektívne treba priznať, že aj Kočner svoju korektnosť vo vzťahu k novinárom sem tam prepískol, viac na videu:

„Richard Sulík vo svojom článku TU – Teraz sa ukáže kvalita Kočnerových poukázal na vzťahy M. Kočnera s rôznymi politikmi, takže stopu by som hľadal možno niekde tam a možno niekde inde,“ dodal so 🙂 na záver pre DENNÍK POLITIKA náš zdroj.

Ja som Opatrný

Zdroj foto ilustračné a info: FB a web

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vo veku 68 rokov zomrel chirurg a prešovský mestský poslanec Peter Bandura

Pred necelým týždňom oslávil svoje 68. narodeniny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *